Muzika za novog Bonda- Ejmi Vajnhaus vs Dafi!

I istorija se ponavalja! Kao i za poslednji nastavak filma o Džejmsu Bondu, “Zrno utehe”, producenti pokušavaju da uključe Ejmi Vajnhaus u novi projekat, koji tek počinje sa snimanjem.

dafiamy-winehouse

Ejmi je bila previše zauzeta svojim nenormalnim životnim tempom, pa je tada i propala saradnja za film “Zrno utehe”. Pevačica je bila potpuni raspad, zahvaljujući ogromnim količinama kreka i kokaina, a sada njen otac Mič kaže da su se stvari promenile. Ali opet Mič je nezadovoljan i nedavno je izjavio: “Ejmi je drogu zamenila alkoholom!” U prevodu na srpski, pevačica se ne trezni…

Da vas podsetim, muziku za film “Zrno utehe”, posle propasti saradnje sa Ejmi, uradili su Ališa Kiz i Džek Vajt iz “White stripes”.

Bez obzira na sve, za muziku u novom Bondu izbor će pasti između dve trenutno najuspešnije Britanke u muzici- Ejmi odnosno Dafi? Nažalost, ovog puta mislim da će to biti Dafi i to samo zbog toga što Ejmi nije uspela organizovati i srediti svoj život. Ali to ćemo tek videti. Hmm, mislim da će Ejmi ovakvo ponašanje na kraju koštati karijere, ukoliko se već jednom ne uozbilji.

Ispod poslušajte Ejmi Vajnhaus u srceparajućoj izvedbi njenog velikog hita “Love is a losing game”:

Povezane vesti

Back to Top