Na Farmi nikada nije bilo više nasilja: Gabrijela udarila Maju, pa je Semir gađao staklenom čašom!

(foto: TV Pink)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

(foto: TV Pink) Sinoć je Gabrijela Pejčev bila u centru pažnje na Farmi. Prvo se posvađala sa Majom Nikolić, da bi se, samo sat vremena nakon toga, fizički obračunala sa Semirom Džankovićem.
Naime, odnos između Maje i Gabrijele nikada nije bio gori. Nikolićka je prozivala Gabi da ima dva dečka na imanju što je nju užasno uznemirilo pa je skočila da tuče Maju. Na svu sreću, ostali farmeri su sprečili da dođe do većeg incidenta. Pogledajte snimak: http://www.dailymotion.com/video/x3cxqo8_maja-nikolic-vs-gabrijela-pejcev-farma-6-pink-reality-08-11-2015_fun Ubrzo nakon toga, posvađala se i sa bivšim dečkom Samirom. Svađa je brzo prešla u fizički obračun kada ga je Gabrijela polila vodom. Samir je u šoku podigao čašu sa stola i pogodio je u ruku. Kako je to izgledalo možete da pogledate ovde: http://www.dailymotion.com/video/x3cxuro_semir-gadjao-gabrijelu-flasom-pitanja-gledalaca-farma-6-tv-pink-08-11-2015_fun

2 Responses

  1. ove treba zadrzati u ovoj kuci nekoliko godina, samo im poslati pojacanje u vidu belih mantila. ovo je sramota da se ovo upste snima, da ove polupismene budale postaju „zvezde“, „idoli“ da dobijaju honorare od kojih bi moglo da se prehrani ihahaha porodica koje su u teskoj socijalnoj situaciji. sram te bilo srbijo.

  2. Jbt kakav je ovo polusvet, ovaj Semir debil, ova Gabrijela bugarska droljica, ko god udje na tu Farmu žešće se osramoti, jer prljav veš ispliva na površinu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI