Najgore obučeni na rođendanu ‘Story’-ja!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon najbolje obučenih na rođendanu nedeljnika Story, naš modni ekspert Srđan Kolarević pozabavio se onima koji su nažalost ovaj put promašili i temu i stajling…

Seka Aleksić
Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić prodefilovala je na crvenom tepihu u izazovnoj crnoj haljini ispod koje nije imala veš. Sve je to ok, da sličnu takvu pre manje od mesec dana nije nosila Kim Kardashian. Da je u pitanju snimanje za spot, progledali bi kroz prste, ali kada je u pitanju ovakav događaj jedna ovakva haljina je previše. Ipak prebacićemo „krivicu“ nekome ko je savetovao.

Nina Badrić
Nina Badrić

Da su tema bila Diznijevi junaci pop pevačica Nina Badrić pobedila bi u jakoj konkurenciji, jer podseća na Jasmin iz Aladinove čarobne lampe. Ali, pošto je tema bila nešto sasvim drugo, svileni jorgan i nije bio najbolje rešenje.

Sonja Vuksanović
Sonja Vuksanović

Sonji Vuksanović, supruga Ace Lukasa, ipak nije iskoristila jorgan kao Nina Badrić, ali je zato ogolila dvosed iz dnevne sobe i sašila toaletu za ovu priliku. Od haljine, do detalja sve je stilski loše upakovano, jedina stvar koja se može pohvaliti jeste odlična šminka.

Maja Nikolić
Maja Nikolić

Večiti modni promašaj Maja Nikolić od kada je stupila na javnu scenu stajling joj nije išao u korist… Ovoga puta izgleda kao bugarska maturantkinja, ali nismo iznenađeni, jer smo to i očekivali.

Sara Jovanović
Sara Jovanović

Sara Jovanović je mlada i talentovana rnb pevačica koja sebi nije smela da dopusti ovakvu kombinaciju, jer smo navikli na njene odlične odevne komade. Sara je neko ko od kada je kročio na srpsku muzičku scenu ostavljao utisak osobe od stila. Čak je pretendovala da jednog dana postane modna ikona. Verujemo da ovo nije njena greška, tako da joj je ovaj put oprošteno.

Sofija Rajović
Sofija Rajović

Glumica i voditeljka Sofija Rajović pojavila se u beloj čipkastoj haljini sa sa kaputom iste boje i cipelama sa zmijskom kožom. Ipak previše svega na jednom mestu.

Anabela Bukva
Anabela Bukva

Anabela Bukva je klasičan primer zašto crvenu haljinu ne treba nositi na crvenom tepihu. Haljina lošeg kroja i lošeg izreza je nešto što Anebeli nije trebalo, ona je ipak osoba na koju smo navikli da ima dobre odevne komade.

S.K./Tracara.com
Simple Spectate by S
@srdjankolarevic
Foto: Story

POSLEDNJE VESTI