Najbolje obučeni na rođendanu nedeljnika ‘Story’

Najbolje obučeni! (foto: Tracara)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Najbolje obučeni! (foto: Tracara)

U hotelu Moskva sinoć je održana proslava povodom devetog rođendana magazina Story,  kojoj je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti. Ovoga puta dress code je bio kabare.

Nažalost, veoma mali broj poznatih obukao se baš onako kako se od njih tražilo, a ko je bio najbolje obučen, po mišljenu našeg modnog eksperta Srđana Kolarevića, pogledajte u nastavku…

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac

Novosadska barbika Nataša Bekvalac, za ovu priliku izabrala belu haljinu sa srebrnim detaljima dizajnera Mihana Momose. Od blage šminke do frizure, sve je na svom mestu. Da li ona nešto sluti ovom haljinom, ili je ipak bela boja samo slučajnost, možemo samo da nagađamo, ali jedno je sigurno, a to je da Nataša izgleda lepše nego ikada.

Nikolija Jovanović
Nikolija Jovanović

Mlada pop zvezda Nikolija Jovanović, u skladu sa svojom temperamentom,  izabrala je haljinu mlade dizajnerke Kristine Mijačević, kombinujući je sa Fendi sandalama, bez mnogo detalja. Ekstravagantno i hrabro, kakva je i Nikolija.

Ana Kokić
Ana Kokić

Pobednica prve sezone muzičkog takmičenja Tvoje lice zvuči poznato Ana Kokić, jedina je ličnost koja je maksimalno ispoštovala dress code. Ovo svakako nije njeno najbolje izdanje, ali zbog poštovanja pravila Ana zaslužuje da se nađe među najbolje obučenim ličnostima.

Zavirite iza kulisa druge sezone TLZP!

Boško Jakovljević
Boško Jakovljević

Voditelj i modni dizajner Boško Jakovoljević već dugo nosi titulu najbolje odevenog muškarca sa naših prostora, ovoga puta samo je dokazao zašto je to tako. Ko kaže da crno i braon ne ide? Taj nije video ovu kombinaciju!

Jovana Nikolić
Jovana Nikolić

Crveno na crvenom tepihu i nije baš najbolja ideja. Međutim, ako imate ovakvo telo i harizmu sve vam je dozvoljeno. Primer za to je pop pevačica Jovana Nikolić, koja je obukla crvenu haljinu koja savršeno ističe sve atribute koje ova mlada mama poseduje.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Mladi roditelji, glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić savršeno su ukrojen par, kako stilski, tako i fizički. Mirka je za ovu priliku izabrala sve crno, i crvenu torbu kao glavni imperativ. Vujadin se malo poigrao, pa je umesto klasičnog odela, obukao zelene pantalone. Bravo!

Sindi Models
Sindi Models

Kada imate ovakvo telo kao Sindi bivša članica grupe Models, onda vam je većina stvari dozvoljena. Možda haljina previše otkriva, ali to je samo Sindi i  njoj je to svakako opravdano.

Sergej Ćetković
Sergej Ćetković

Kada je muškarac u pitanju crno odelo je uvek dobitna kombinacija kada su ovakve prilike u pitanju. Serfej Ćetković je ovoga puta imao odličan izbor!

Milica Todorović
Milica Todorović

Mlada zvezda Milica Todorović izgledala je poput pravih holivudskih diva.. Odličan izbor mejkapa i frizure, dok haljina i nije najsjajniji izbor, ali harizma koju poseduje ova mlada pevačica je tu da nadomesti ono što fali.

Karleuša i Milica Todorović u duetu!?

Ana Stanić
Ana Stanić

Pop pevačica Ana Stanić za ovu priliku izabrala je dugu crnu haljinu, koja je duž celih leđa otvorena. Kada su ovakve haljine u pitanju nema greške…

Srđan Kolarević/Tracara.com
Simple Spectate by S
@srdjankolarevic
Foto: Story

POSLEDNJE VESTI