Search
Close this search box.

Karleuša i Milica Todorović u duetu!?

JK i Milica Todorović bi se uskoro mogle naći u jednoj duetskoj pesmi! (foto: Facebook)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

JK i Milica Todorović bi se uskoro mogle naći u jednoj duetskoj pesmi! (foto: Facebook)

Mlada pevačica Milica Todorović blistala je na proslavi devetog rođendana magazina Story, i dala prilično zanimljivu izjavu za naš sajt.

Ona nam je otkrila da je ceo dan provela spremajući šminku i frizuru, dok joj je haljinu sašila Maja Marukić. Iako je kreacija jako tesna i u njoj se teško hoda, Milica je sve istrpela.Tema rođendanske proslave bila je kabare, jedino je u retro stilu napravila frizuru i šminku te na ovaj način ispoštovala temu.

Upitana kako komentariše to što Jelena Karleuša smatra da se Milica dobro oblači, pevačica nam kroz osmeh odgovara: „Ona je po meni jedina javna ličnost koja se stvarno fenomenalno oblači i nikada nije imala nijednu grešku, ja sam to par puta i rekla. Fenomenalna je, tako da mi je drago što joj se dopada moj stil jer ona stvarno ima stila.“ 

Pevačica se malo iznenadila kada smo joj rekli da je JK u intervjuu za naš portal izjavila kako bi sa njom snimila duet. „Stvarno je to rekla? Dobro, drago mi je, što da ne! Ja sam uvek raspoložena za saradnju.

J.Ž./Tracara.com

POSLEDNJE VESTI