Ćerka Mirke i Vujadina trenira fudbal, deda nezadovoljan: Ne volim ženski fudbal

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić u već duže od decenije su u vanbračnoj zajednici, a imaju četvoro dece.

Njihova starija ćerka Adrijana nedavno je krenula stopama svog oca, ali i dede Dušana Savića, te je počela da trenira fudbal.

„Ona je fudbal počela da igra sa braćom po kući. Odrasla je uz oca i dedu fudbalere i dva brata, od samog početka je okružena loptama. U početku su se Vujadin i Dušan protivili njenim željama da igra fudbal, smatrali su da su neke druge stvari za devojčicu. Kada su tata i deda popustili, njenoj sreći nije bilo kraja. Rado ide na treninge. Hrabra je i srčana na terenu i uprkos duelima i padovima ne skida osmeh sa lica. Ako se opredeli za ovaj sport, mi joj nećemo stajati na putu. Bićemo uz nju kao naši roditelji uz nas u našim počecima“, rekla je glumica.

Međutim, proslavljenom fudbaleru nije drago što mu unuka igra fudbal.

„Nije mi drago, ja ne volim ženski fudbal. Fudbal je zavolela zbog braće. Ovo je verovatno samo faza, ona je samo dete. Ne verujem da će joj fudbal dugo biti aktuelan“, rekao je on.

O tome da li će unuka da se pojavi u Zvezdinom dresu, Dule je imao kratak komentar.

„Uopšte ne razmišljam o tome“, kazao je on za „Informer“.

Podsetimo, Mirka je jednom prilikom za medije otkrila detalje odnosa sa svekrom i svekrvom, Dušanom Savićem i Marinom Rajević Savić.

„Na prvom mestu imam poštovanje prema njihovim godinama, ali ih poštujem naravno zbog toga što su Vujadinovi roditelji. Takva sam osoba da želim da u mom privatnom životu sve kockice budu složene. I kada mi neke stvari ne prijaju, imam mogućnost da to otvoreno kažem sa željom da odnos bude bolji, čvršći i kvalitetniji i oni su se sa tim i složili. Imamo jedan zdrav i lep odnos“, rekla je ona tom prilikom.

POSLEDNJE VESTI