Search
Close this search box.

Mirka Vasiljević spremna za peto dete? „Nikad se ne zna“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Samo nekoliko meseci nakon što se porodila četvrti put, lepa glumica Mirka Vasiljević se uveliko vratila poslovnim obavezama i priključila ekipi serije “Junaci našeg doba”.
Iako iza sebe ima veliki broj zapaženih uloga, kako kaže, njen najveći projekat su deca. „Ja sam od svoje 20. godine dobila svoj prvi životni projekat, a to je prvog sina, zatim ćerku, sina pa ponovo ćerku. Najveći, najzahtevniji i najozbiljniji, a opet u neku ruku najjednostavniji projekat su naših četvoro dece. Najviše bih volela da kada oni odrastu, postanu svoji ljudi i imaju svoje porodice da mogu da ih pogledam i kažem da sam dobar posao odradila“, kaže glumica.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić: Peto dete u planu?

Na pitanje da li ona i njen emotivni partner, fudbaler Vujadin Savić planiraju peto dete, glumica odgovara: „Za sada ne razmišljamo o novoj trudnoći jer o želim da se posvetim četvrtom detetu i naravno njima troma, jer je to velika odgovornost ali postoji mogućnost, kod nas to nikada ne zna. Mogu da kažem da mnogo drugačiji pogled imam na ovu bebu nego prethodne tri, jer opet više vremena je prošlo i više životnog iskustva imam. Sa petim bih lako“, kroz osmeh kaže Vasiljevićeva.   Nakon četiri porođaja, glumica i dalje ima zavidnu figuru koju svaka žena priželjkuje. Mirka otkriva da je tajna vitke linije disciplina: „Ja sam vrlo samokritična i često nalazim nešto što mi ne odgovara na telu. Ne smatram to nekim veliki problemima koji ne mogu nekim malim korekcijama da se dovedu u red, kao na primer pojačana teretana, redukovanje ishrane i raniji odlazak na spavanje, što mislim da je jako bitno, a da svi zanemarujemo. Uvek kada pogledam neke slike od pre par godina shvatim da ono što sam tada sebi zamerala uopšte nije bilo tako. Često sam mislila da sam gojaznija nego što treba, a sada shvatam da to nisam bila, ili sam mislila da mi je kratka kosa, a zapravo je duža nego sada„, kaže Mirka i dodaje: „Protekle četiri godine sam intenzivno trenirala, pa sam sada u trudnoći napravila malu pauzu. I tokom nje sam vodila računa o ishrani, nisam se prejedala ali sam vodila računa da bude dobro i meni i bebi i da ona dobija sve što joj je potrebno. Nažalost, svesna sam da je pauzi došao kraj, ne mogu da priuštim sebi da čekam svaki naredni ponedeljak kako bih počela, jer tada on nikada neće doći. Disciplina je ključ svega. Moram da pomenem i genetiku“, rekla je glumica za “Blic”.

POSLEDNJE VESTI