Mirka Vasiljević spremna za 5. dete, zaigrala kolo 10 dana po porođaju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumica Mirka Vasiljević porodila se prvog oktobra i na svet donela četvrto dete, devojčicu Aniku. Iako je prošlo tek malo više od 10 dana od Mirkinog porođaja, snimkom sa proslave koju je fudbaler upriličio zbog rođenja ćerke, glumica je iznenadila mnoge.

Naime, Vujadin i ona već su danima na Kipru, gde se Mirka i porodila, a nedavno su okupili i najbliže prijatelje.

Tom prilikom, organizovano je i veliko slavlje, a Mirka je u jednom trenutku čak zaigrala i kolo i dokazala da je u odličnoj formi, te da se nakon prođaja vrlo brzo oporavila.

Snimak je na Instagramu podelio i prijatelj fudbalera, uz napomenu „Ovde su neki spremni i za peto dete“.

Podsetimo, Mirka je uprokos želji da se porodi u Srbiji, ipak porpdila na Kipru.

U nedavnom intervju koji je dala za dnevni list Nova, Mirka je govorila i o porodici te istakla da svi u porodici jedva čekaju da prinova stigne.

„Odrastajući u velikoj porodici, oduvek sam želela da je i ja osnujem. Stvarno sam imala sreću da naletim na Vujadina. On je razumeo moj stil života, ja sam njegov, i konstanto smo jedno drugom pružali podršku. Imamo slične vizije za život i svaki put kad smo želeli da dobijemo prinovu, ostvarilo nam se, što je blagoslov u današnje vreme. Prosto, zaboravila sam nekako te trudničke dane i mogu da kažem da sam ih se na neki način zaželela“, rekla je Mirka nedavno.

POSLEDNJE VESTI