Imala bih još više dece da ne živimo u ovom dobu: Mirka Vasiljević o porodici

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić vole da kažu da su odrasli zajedno s obzirom na to da su od devetnaeste godine u ljubavi. Evo, već više od jedanaest godina uspešno odolevaju svim tračevima i uživaju u harmoničnoj zajednici. Roditelji su četvoro predivne dece, Andreja, Adrijane, Mihajla i Anike.

Obzirom da su se kao veoma mladi ostvarili u roditeljskim ulogama, na konto njihove mnogobrojne porodice često se ispredaju šale i vicevi. Kako glumica kaže takav vid humora joj ni malo ne smeta, pa čak na pitanja koliko deca ima često kaže „koliko vam treba“.

„Ja da živim u vremenu kada su živele naše bake i deke, imala bih mnogo, mnogo više dece sigurno. Uživam u tome, ali danas je to ozbiljna organizacija i finansijski je dosta nezgodnije, ukoliko želimo da to bude i da se putuje i da se kvalitetno školuje, jede, pije oblači,“ kaže glumica.

Porodica Mirke i Vujadina važi za veliku i složnu, a kako je glumica priznala bar jednom u deset dana svi se skupljaju za jednim stolom.

„Nas osnovnih kad se skupimo bude negde dvadesetak. U mojoj porodici gde smo Vujadin, deca i ja gledamo da nam jedan obrok bude zajednički, a ovo što se tiče familije, gledamo sigurno jedom u deset dana. Eto na primer, moja deca su najviše vezana za moju baku i deku. Oni su im na prvom mestu, pa tek onda svi.

Sa suzama u očima i vidno raznežena glumica je otkrila i da su joj baka i deka naveća podrška u životu.

„Gledam moju baku i deku šta su sve doživeli, od momenta kada su živeli na selu i nisu znali za mnoge stvari, do dolaska u grad i odlaska u inostranstvo, pa do toga da deka danas ima instagram. I da naručuje svašta nešto preko interneta, a da mu je to kao detetu bila misaona imenica. A na sve to da je doživeo svoje praunuke i pošto nije imao vremena za svoju decu, a pošto su mene moji dobili mladi sad su tu. Oni su mi najveća pomoć i tu su za moju decu. Tako da kad god nešto ne može moja deca kažu „reći ćemo babi ili dedi“, a to su ustvari njihovi prababa i pradeda,“ kaže Mirka.

Pošto još nije uplovila u bračne vode sa Vujadinom Mirka kaže da bi volela da ima ogromnu svadbu od čak 800 ljudi, ali da su njen i odnos njenog partnera sa godinama samo bolji i stabilniji.

POSLEDNJE VESTI