Search
Close this search box.

Zavirite iza kulisa prve epizode TLZP!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Koje imitacije ćemo gledati u prvoj epizodi šou programa? (foto: Prva)

Druga sezona popularnog šoua Tvoje lice zvuči poznato počinje u nedelju, 12. oktobra. Fotografije iza kulisa najavljuju još jedan spektakl. Pogledajte kako su se takmičari spremali za svoje imitacije…

Popularnom glumcu Ivanu Jevtoviću dopala je uloga proslavljenog košarkaša i novog selektora reprezentacije Srbije Saše Đorđevića. Najstarija takmičarka Neda Ukraden će sve iznenaditi interpretacijom Beyonce, dok će se najmlađa Katarina Bogićević transformisati u muškarca i to u muzičku legendu – Tošeta Poeskog.

Keba prelazi iz narodnjačkog faha u mjuzikl i sa velikom pratećom trupom izvodi scenu iz Violiniste na krovu. Dve zvezde Granda pokazaće nam kako se snalaze sa engleskim pop hitovima, te će Bane Mojićević imitirati frontmena grupe Imagine dragons, a Tanja Savić zanosnu Katy Perry.

Na velika vrata vraća se pevač grupe Osvajači Zvonko Pantović Čipi i preti da nas ponovo osvoji kao Celine Dion. Glumica Jelena Gavrilović prikazaće seksi pevačicu Jelenu Rozgu, a Nenad Okanović će se presvući u lepu Mirnu Radulović. Elena Risteska, koja je predstavljala Makedoniju na Evrosongu 2006. godine, pokazaće nam svoju interpretaciju Severine.

Redakcija Tracara.com/Prva

POSLEDNJE VESTI