Search
Close this search box.

Najšokantniji trenuci na dodeli „Oskara“!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

I dok ceo svet jedva čeka da čuje koja filmska ostvarenja će poneti titulu najboljih u prethodnoj godini, pogledajte listu najšokantnijih trenutaka na dodeli Oskara, po izboru sajta E online.

Brokeback Mountain bio je apsolutni favorit na dodeli nagrada 2006. godine! Zbog toga su se svi našli u čudu kada je nagrada večeri pripala Polu Hagisu za film Crash.

Sandra Bulok napokon je dobila oskara 2010., a prilikom primanja nagrade izgledala je vrlo iznenađeno, kao da se nije nadala da će biti nagrađena za ulogu u filmu The Blind Side. Kako su Meril Strip i Helen Miren bile nominovane u istoj kategoriji, Sandrin šok i više je nego razumljiv.

Verujemo da zaista ne znate šta vas je snašlo kada dobijete najveću filmsku nagradu, ali da u pobedničkom govoru ne pomenete supruga? To se desilo Hilari Svonk koja je zaboravila da spomene svog tadašnjeg supruga kada je osvojila nagradu za najbolju glumicu, za ulogu u filmu Boys Don’t Cry. Srećom, dobila je oskara i za ulogu u filmu Million Dollar Baby, kada se i iskupila svom dragom!

Edrian Brodi sem što je dobio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu The Pianist iskoristio je trenutak i sočno poljubio koleginicu Hale Beri!

Jedan od najsmešnijih trenutaka na dodeli nagrada je izbezumljena Dženifer Garner, kojoj je u trenutku kada je davala intervju na crvenom tepihu prišao Geri Bjusi, nešto joj šapnuo i poljubio u vrat! :)

Zaboravite Bjork i njenu labud-haljinu! Šer je ona koja je započela trend šokiranja na crvenom tepihu, davne 1986. Od tada  uz pozivnicu za ovu ceremniju ide i propratno pismo o dreskodu! :)

Foto i izvor: Eonline.com

POSLEDNJE VESTI