in

Najstariji sin Brada Pitta i Angeline Jolie progovorio o lošem odnosu sa ocem

Otkako su se Angelina Jolie i Brad Pitt razveli, njihova biološka i usvojena deca u javnosti su viđana samo sa majkom.

Stoga ni malo ne čudi što se Brad nije pojavio na ispraćaju najstarijeg sina na studije. Maddox Jolie-Pitt pre nekoliko nedelja otputovao je u Južnu Koreju, gde počinje da studira biohemiju. Tamo ga je ispratila majka jer su odnosi između Maddoxa i Brada zategnuti, nakon svađe u avionu, posle koje je Angelina zatražila razvod od glumca.

Mladog studenta je između predavanja na fakultetu zatekao novinar koji ga je, između ostalog, ispitivao o odnosu s ocem. Budući da je Pitt u sredu sleteo u Japanu, upitao je Maddoxa da li planira da se vidi sa ocem.

„Ne znam ništa o tome, niti šta se događa,“ navodno je on odgovorio. Novinar ga je nastavio da ga prati i ispituje da li je njegov odnos sa ocem i dalje narušen, na šta je Maddox odgovorio: „Šta bude, biće.“ 

Dani porodične idile

Kako pišu inostrani mediji, zbog incidenta u avionu pre tri godine, Maddox je još uvek besan na oca. Izvori bliski slavnoj porodici tvrde da je on blizak s Angelinom, a da ne smatra da mu je Brad otac.

Osim toga, dodaju da je 18-godišnjak zainteresovaniji za izlaske i druženje s prijateljima, pa je zbog toga odbio da predstojeće praznike proslavi sa ocem.