Nakon smrti majke i bake, glumici utehu pruža dečko Taylor Launter

Taylor Lautner i Billie Lourd (foto: Pacific Coast News)

Billie Lourd prolazi kroz težak period u životu. Mlada glumica je pre dve nedelje izgubila majku, junakinju filma Star Wars, Carrie Fisher, a svega dan kasnije, i baku, Debbie Reynolds. 

Billie od tada izbegava javna pojavljivanja, a u ponedeljak je fotografisana prvi put nakon sahrane, u društvu kolege i navodnog dečka Taylor Launtera.

Već neko vreme se polemiše o navodnoj romansi mladih glumaca, koji trenutno zajedno rade na snimanju nove sezone FOX-ove serije Scream Queens, ali oni nisu potvrdili ovu vest. Ono što je činjenica je da je Taylor, zajedno sa Billie, posećivao Carrie u bolnici, a nakon tragičnog događaja, bio joj je najveća podrška.

Izvor blizak paru je izjavio za People: „On je zaista divan dečko, uvek je tu za Billie.“

Taylor je koleginici posvetio i fotografiju, napisavši u opisu: „Ova devojka je jedna od najjačih, neustrašivih osoba koje sam upoznao. Apsolutno prelepa iznutra i spolja. Srećan sam što te poznajem.“

Drago nam je što Billie ima nekoga na koga može da se osloni u ovim teškim trenucima.

This girl is one of the strongest, most fearless individuals I’ve ever met. Absolutely beautiful inside and out. I’m lucky to know you @praisethelourd .. ❤️, me.

Фотографија корисника Taylor Lautner (@taylorlautner) дана

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI