in

Nataša Bekvalac: Iznenadili su me loši komentari na novu pesmu

Pop pevačica Nataša Bekvalac je nedavno objavila svoj novi hit Dođi mami, a koji je u malo drugačijem muzičkom maniru od onoga na koji su njeni fanovi navikli da je čuju.

I ovoj numeri je nastavila saradnju sa Cobijem, koji je producent i kompozitor singla, dok je ovog puta na tekstu radio i Dragan Brajović Braja.

U razgovoru za Premijeru, Nataša je otkrila na koji način je nastala nova pesma i da li ju je “kupila” na prvo slušanje.

’’Priprema za ovu pesmu trajala je nekoliko meseci, zato što smo puno toga uradili, pa bacili u kantu, ali je to period u kom ja najviše uživam. To je, kako ja kažem, proces pravljenja muzike, za razliku od većine izvođača koji dobiju gotov demo snimak pesme to je to. Ja sam se bavila od pronalaska ritma, atmosfere u kojoj će biti pesma, naravno i o samom tesktu. Sam taj period je bio jako kvalitetan’’,  istakla je ona, a zatim je otkrila da su je neki komentari i iznenadili.

’’Meni je žao što ja ne mogu da objavim na Instagramu ono što je meni zanimljivo, jer to je na granici onog pristojnog, ali nađem meru. Malo sam se iznenadila Jutjub komentarima koji su jako loši, što me je malo omelo. Ali ljudi kada čuju nešto novo, na šta nisu navilki da čuju, odmah shvate kao nešto loše, ali shvatila sam da to mene ne može da poremeti ’’, zaključila je Nataša.