Search
Close this search box.

Nataša Bekvalac: Luka je mentalno bolestan, našla sam dijagnoze

Fotka sa venčanja na Ibici

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Fotka sa venčanja na Ibici

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić su imali prvo saslušanje ove nedelje u  Prvom osnovnom tužilaštvu, gde je pokrenuta istraga protiv IT stručnjaka zbog sumnje da je počinio porodično nasilje. Pevačica je tom prilikom detaljno opisala kako izgleda brak sa Lukom, a ove informacije su stigle i do domaćih medija.

Naime, Nataša je u svom izlaganju otkrila daje tokom zajedničkog života pronašla nalaz iz zdravstvene ustanove koji ukazuje da je Lazukić imao psihičkih problema.

„Ja se mnogo plašim Luke! Slušala sam da je rekao da će tražiti dete i tada sam shvatila da je on teško mentalno oboleo. Pronašla sam lekarski izveštaj u kojem sve detaljno piše, a između ostalog i da je ljubomoran. Sve to što je navedeno ja sam primetila kod njega. Tu dokumentaciju sam pronašla tokom braka, a ona datira iz 2015. godine“, navodno je rekla Nataša na saslušanju, piše Kurir.

Ipak, dnevni list nije želeo da otkrije o kakvom prihičkom problemu se radi. Izvori tvrde i da je Nataša u svom iskazu rekla i da je njen suprug nezainteresovan za ćerkicu.

„Nikada nisam videla takvo odsustvo osećaja prema detetu. Radovala sam se kad uđe u sobu kod bebe, jer je to retko činio! Može da prođe i nekoliko dana a da on ne vidi bebu. Bilo mi je žao i Luke jer ga očigledno ne ispunjava ljubav prema detetu. Čini mi se da je beba osećala da je nezainteresovan. Jednom prilikom je uzeo dete od samo tri dana za ruke i podigao je uvis, a pre toga u sedeći položaj, što je našu dadilju Jovanu šokiralo. Ja sam ovo majčinstvo možda doživela mnogo lepše nego prvo, odnosno drugačije. Kad sam ga pitala da li je srećan, rekao je da, otkako se Katja rodila, on ne postoji u našoj kući i da je u depresiji“, rekla je pevačica.

POSLEDNJE VESTI