Prati nas

Vesti

Dadilja Nataše Bekvalac na sudu: Evo šta je ispričala

Dadilja jedini svedok događaja Svet.rs

Portal Svet.rs je od izvora u Tužilaštvu saznao kako je otprilike glasio iskaz J.M., dadilje ćerke Nataše Bekvalac, koja je ujedno i jedini svedok događaja u noći između 13. i 14. aprila, kada je Luka Lazukić pretukao svoju suprugu, poznatu pop zvezdu.

Kako je J.M. ispričala pred tužiocem, ona je te noći čula uvrede koje je Nataši upućivao Luka.

“J.M. je potvrdila Natašinu priču. Rekla je da je čula vrisku, da je čula Luku kako svojoj ženi govori da je ku*va. Rekla je da je čula tumbanje, kao da neko u dnevnoj sobi pomera nameštaj. Po njenoj priči, jako se uplašila i odlučila da ostane u sobi sa bebom. Tek kasnije Nataša je ušla u sobu sa rasekotinom na licu koje je oticalo i plavilo. J.M. joj je rekla da mora da ide kod lekara, ali Nataša je u UC otišla tek nakon što je Luka napustio stan i nakon što je stigla njena sestra Kristina”, otkriva izvor iz Tužilaštva.

Kako smo dalje saznali, J.M. je u Tužilaštvu rekla da se Lazukića uvek plašila i da je od njega doživljavala razne neprijatnosti.

“Dadilja je rekla da se Luka prema njoj odnosio kao prema sluškinji, da je po njegovom naređenju morala da radi stvari koje se nimalo ne uklapaju u njen posao dadilje. Ismevao je njenu govornu manu. Pred tužiocem je rekla da se plašila Luke”, kaže naš izvor.

Podsetimo, Bekvalčeva i njeni pravni zastupnici očekuju da uskoro bude podignuta optužnica protiv Lazukića zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

loading...
7 komentara

7 Comments

 1. Biljana

  27. 04. 2018. at 15:49

  BOZE SACUVAJ. NEKA , OVI MUSKARCI HOCE ZENE KOJE SU IZGUBILE DUSU, ONE POSTAJU KAO ZOMBIJI KOJI LOVE OSOBE GDJE BI SE UGNJEZDILE KAO PARAZITI.

 2. Biljana

  27. 04. 2018. at 15:56

  SVA OVA DANASNJA DOGADJANJA OKO KVAZI POZNATIH I NEPOZNATIH BRAKOVA, POTVRDJUJU DA JE TEORIJA MIODRAGA PETROVICA ISPRAVNA. ODNOSNO TEORIJA NASIH PREDAKA.

  I TRBA DA NESTANEMO, KADA SMO SE UDALJILI OD BOZIJIH YAPOVEST. A TO JE NAJVISE UCINIO SRBSKI PRAVOSLAVNI NAROD. TACNIJE NAS POZNATI MUDRI NAROD JE VECINOM POBIJEN U PRVOM I DRUGO SRBSKOM USTANKU , KAO I U PRVOM I DRUGOM SVJETSKOM RATU, TE ONU MANJINU NADVLAADASE NEZNALICE I HALAPLJIVCI I DODJOSMO DO IVICE PROVALIJE.
  KO OSTANE HODA PO IVICI KO PADNE ZNASE.

 3. Nina

  27. 04. 2018. at 16:55

  Biljana, jesi li dobro? Ajde popij lekic, izgleda da si zaboravila, ajde.

 4. Minaž

  27. 04. 2018. at 17:55

  Nina, dete da ti jos malo porastes pa ces onda shvatiti sta je teta Biljana htela da kaze.

 5. Iiiii

  27. 04. 2018. at 19:00

  Teta Biljana jeste za lekic i kosulju u Lazi. I nepismena je. Prvaopis 0, ali bitno je da zna da prica o Srbiji srpskom narodu ne poznajuci srpski pravopis.

 6. Nina

  27. 04. 2018. at 21:07

  Minaz, odje8i u skokovima…

 7. nemam ime

  28. 04. 2018. at 17:01

  Samo kad je srBski narod..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top