in

Nataša Bekvalac o Luki Lazukiću: On nije muškarac, već kukavica


Nataša Bekvalac govorila je u novom intervjuu o odnosu sa bivšim suprugom Lukom Lazukićem, od kojeg se razvela nakon što je fizički nasrnuo na nju.

Do udarca na nju je došlo nakon što je našla poruke u njegovom telefonu koje su joj dokazale da je vara sa drugom ženom, a nakon udarca – usledio je zagrljaj.

„Poruke su znak da se ne razlikuje od većine muškaraca. Udarci ne bole toliko koliko laži sa kojima sam se posle borila. A, zagrljaj je dokaz da imam posla sa čovekom o kojem se prave filmovi,“ rekla je pevačica za Informer i dodala:

„To su veoma neprijatne situacije, u tebi se dešavaju strašni lomovi. Ali, organizam ti se tako natempira da u trenucima suočavanja u prostoriji dva sa dva, istina i ljubav su ono što te učini da ostaneš na nogama i budeš jaka.“ objasnila je Nataša.

View this post on Instagram

Ljubavi moja…jako sam ponosna na tebe…ponosna sam na sve sto jesi …ponosna sam sto si bas moj najbolji drug…obecavam ti da te necu vise sekirati…ok probaću🙄@dragankecman srecan rodjus drugari iz @story.srbija

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Pevačica je dodala da ljubav prema Luki nije nestala preko noći, ali da ga sada gleda potpuno drugačije.

„Na prvom ročištu sam rekla da ne može ljubav da nestane preko noći, pa tako ni kod mene. Ali, nestane kada se taj neko potrudi da nestane, Jednostavno iščezne. Iz dana u dan samo opada. Žao mi je, ali ja njega više ne mogu da doživim kao muškarca, a to je poražavajuće i strašno. Kukavice su nešto najgore,“ zaključila je ona.