Nataša Bekvalac o svom nastupu u VB: Oprostite mi, ja sam samo žena!

Nataša Bekvalac je za Story.rs pričala o svojim utiscima o nastupu u finalu Velikog brata VIP koji je izazavao toliko pažnje.

Pesmom Dve u meni, autora Dragana Brajovića Braje i Dejana Abadića, pop pevačica je najavila novi album koji će se pojaviti u prodaji za mesec dana.

“Prezadovoljna sam uspehom koji je van mojih očekivanja, jer Dve u meni uopšte nije pesma na koju sam tipovala. Najavila sam novi album tim singlom jer je naprosto prvi bio gotov” – otkriva Nataša.

Klip Nataša Bekvalac Dve u meni juče je bio deseti najgledaniji video na svetu u kategoriji music sa skoro šezdeset hiljada pregleda! Samu koreografiju za nastup osmislila je Milica Cerović, a evo šta Nataša kaže o tome:

“Na mom nastupu u finalu Velikog brata radila je velika ekipa iz Showmastera i posebnu zahvalnost dugujem direktoru Goranu Stamenkoviću koji mi je ukazao ogromno poverenje, producentu Aleksandru Miljušu i kreativnom timu na čelu sa koreografom Milicom Cerović. Ivana Rabrenović i moja sestra Kristina Bekvalac-Martinović su, kao i uvek, osmislile moj stajling, a kostim se po njihovim nacrtima šio nekoliko dana.”

A o onim negativnim utiscima dela publike, koja nije bila zadovoljna Natašinim nastupom sa stavovima da je bio nezanimljiv, amaterski i kako joj ne priliči, Nataša je zagonetno odgovorila:

“Oprostite mi. Ja sam ipak samo žena.”

Hmmm….

izvor: Story.rs

Povezane vesti

Back to Top