Prati nas

Vesti

Nataša Bekvalac se opet rasplakala pred kamerama: Moje suze nemaju veze sa tugom

Nataša Bekvalac gostovala je u emisiji Glamur Specijal, gde se rasplakala kada je videla video snimak na kome su njene ćerke Hana i Katja.

“Ja ću sada biti najveća plačljivica ikada na planeti. Stvarno nisam ovo očekivala. Još ste ove snimke ukombinovali sa ovom pesmom, a samo nju da čujem plakala bih,” rekla je pevačica kroz jecaje pa dodala:

” Nisam ja drugačija od većine majki. Ja sam vrlo slična svakoj. A svaka majka zna šta bi uradila za svoje dete.”

Nataša je potom nastavila da priča o ljubavi majke prema svojoj deci.

“Da uzmete snimke bilo koje mame, a pogotovo u situaciji u kojoj sam ja, a u toj specifičnoj situaciji sam godinu i po dana, verujem da bi svako ko je emotivno zdrava osoba reagovao na ovaj način. Moje suze nemaju veze sa tugom. Ovo je nešto na šta sam najosetljivija! Osetljiva sam kada na video-volu vidim Katju pred nastup, naravno da mi nije svejedno, a posebno u situaciji gde sam ja sa njima sama,” ispričala je Nataša i dodala:

“Imala sam dugo tu teoriju da treba da ih zaštitim od svega, a onda sam shvatila da grešim. Posebno se to odrazilo na Hanu jer sam osećala preteranu potrebu za zaštitom, a onda je i Danilo to isto radio. Baš je ljubimica u porodici. Posle sam shvatila da to nije dobar način. Decu treba pustiti da se upoznaju sa svetom onakvim kakav on jeste. Naravno da si kao roditelj uvek tu da zaštitiš dete, ali univerzum jako dobro radi stvari za nas. Oslobodila sam se tog straha za decu, iako i danas ponekad brinem kad Hana izađe da li je sve u redu, ali nisam više opterećena. Zato sam više relaksirana, pa i njima prenosim tu energiju.”

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top