Prati nas

Vesti

Nataša Bekvalac se priprema za suđenje sa Lazukićem

Nataša Bekvalac ovih dana priprema se za sudski proces sa još uvek zakonitim suprugom Lukom Lazukićem.

Osim što je čeka suđenje za porodično nasilje, za koje je optužen čovek s kojim je sedam meseci bila u braku, nju očekuje i brakorazvodna parnica. I to po dve tužbe, piše Kurir.

Jednu je podnela ona, dok je drugu podneo Luka, koji traži starateljstvo nad njihovom troipomesečnom ćerkom, kao i deo imovine. Kao što je Kurir ekskluzivno objavio, on je u svojoj tužbi dostavio i račune iz restorana, od kupovine avio-karata za Atinu, sijalica i štekera, kao i “tag” uređaja za elektronsku naplatu putarine, i traži da mu Bekvalčeva sve to nadoknadi i isplati nešto više od 20 miliona dinara.

Ona je spremna da se bori i odbrani sve što je njeno, pa se pre dva dana sastala sa svojim pravnim timom, koji predvodi Nemanja Aleksić, kako bi pripremili odgovor na Lazukićevu tužbu.

Nataša se polako oporavlja od incidenta koji se dogodio 14. aprila. Na sastanku je bila raspoložena, nekoliko puta se nasmejala, i to kada je pričala o ćerkama, ali i o povratku na scenu, što će se dogoditi u subotu. Ali čim su se vratili na priču o suđenju i Luki, njeno lice je postajalo ozbiljno.

Na sastanku sa advokatima pevačica se zadržala skoro dva sata, nakon čega ju je pravna zastupnica odvezla u stan na Dedinju, gde ju je čekala beba.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top