Prati nas

Nataša Bekvalac: Žena treba da nađe snagu, ako je ne nađe ne zaslužuje da živi bolje

Vesti

Nataša Bekvalac: Žena treba da nađe snagu, ako je ne nađe ne zaslužuje da živi bolje

Ona tvrdi da žene izgledaju mnogo lepše kada izađu iz toksičnog odnosa

Iako je prošla kroz težak period u proteklih godinu dana, pevačica Nataša Bekvalac izgleda bolje nego ikad. Ono što je najbitnije, Nataša nije izgubila volju i vedrinu u životu, pa ističe da je za to najslužnija njena porodica, kao i životna snaga koju crpi u raznim stvarima.

Nakon bure u porodici, pevačica je odlučila da stavi tačku na treći brak. Parnica između nekadašnjih supružnika i dalje se vodi, tako da pevačica još uvek nije formalno razvedena, ali tvrdi da je trenutno mnogo ispunjenija u životu.

“Čujem često te komplimente da ljudima izgledam lepo i hvala im mnogo na tome. Svaka srećna i zadovoljna osoba je lepa osoba, valjda je tako i kod mene”.

Nataša je bila vrlo konkretna kada su u pitanju loši odnosi, koje ona naziva toksičnim po one u kojima njima nalaze. Zato je uputila savet svim ženama da takve odnose treba da prekinu jer oni utiču na njihov život:

“Žene stvarno procvetaju kad izađu iz toksičnog odnos. Moj stav je da je to istina”, priča pevačica.

Ona savetuje žene da se obrate porodici za podršku u tim situacijama:

“Porodica treba da bude podrška ženama u takvim situacijama. Žene moraju da nađu snagu za sopstveni život. Ko ne nađe tu snagu ni ne zaslužuje da živi bolji život” , rekla je ona, piše Blic.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top