Nataša i njeni advokati sprečili lansiranje Lukinog portala

Nataša i Luka će se danas ponovo sastati na sudu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nataša i Luka će se danas ponovo sastati na sudu

Luka Lazukić je nameravao da pokrene skandalozni portal Zbog da jedeš vnago, na kojem bi izneo sav prljav ves iz burnog braka sa Natašom Bekvalac. No, pevačica je uspela da mu pomrsi konce, i to tako što je putam advokata Lazukuću poslala opomenu pred tužbu, ako samo pokuša da je na ovaj način kompromituje u javnosti.

„Nataša se nije iznenadila kada je čula da Lazukić namerava da na svom sajtu iznese brojne pikanterije o njoj i njihovom odnosu. Vodiće se onim da je bolje sprečiti nego lečiti, pozvala je svog advokata i rekla mu da kako zna i ume  stopira početak rada tog portala. Iako svesna da ne postoji ništa što bi moglo da je sroza u javnosti ili da joj naudi, Nata zna da bi pojavljivanje takvih sadržaja izazvalo veliku pažnju medija i da bi nju novinari zvali da komentariše ono što Luka plasira na internetu“, rekao je izvor blizak pevačici za Informer.

Bekvalčeva se najpre posavetovala sa sestrama i drugaricama i tek onda pozvala svog pravnog zastupnika.

„Advokat je odmah sastavio opomenu pred tužbu, koji je poslao Lazukiću. U njoj se navodi da mu se strogo zabrnjuje da u bilo kom kontrekstu pominje ima Nataše Bekvalac, kao i da ne sme da objavljuje fotografije sa njenim likom. Ukoliko se ogluši o ovakvu opomenu, automatski će biti tužen“, rekao je izvor za kraj.

POSLEDNJE VESTI