Search
Close this search box.

Nataša i Parni valjak u X Factoru!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sudeći po najavama sura uveče na TV Pink očekuje nas najuzbudljivije veče do sada u X Faktoru!

Finalisti su protekle nedelje vredno spremali svoje nastupe na zadatu temu pesme mentora, a kakve će ova tema izazvati reakcije žirija – ostaje da vidimo! U revijalnom delu programa kao ekskluzivni gosti nastupiće legendarna hrvatska pop- rok grupa Parni Valjak, a kako saznajemo pevač benda Aki Rahimovski se raduje susretu sa publikom i finalistima ovog popularnog šou programa koji su oduševljeni što će upoznati poznati bend: “Čuli smo da dolazi Parni Valjak, odrastao sam uz njihove čuvene hitove: Sve još miriše na nju, Ljubavna, Dođi…Mnogo sam uzbuđen što ću ih upoznati, oni su moji veliki idoli!” – iskreno kaže finalista Maid Hećimović.

Pored ovih eksluzivnih gostiju, gledaoci X Faktora će u revijalnom delu uživati u premijeri nove pesma jedne od najpopularnijih pop pevačica – Nataše Bekvalac, kao što smo vam već najavili! Novosadska barbika će izvezti svoj novi singl Najgora, a kako saznajemo priprema spektakularan nastup: “Nataša je poznata da retko gostuje u emisijama, ali redovno prati X Faktor i rado je prihvatila ovaj poziv” – kaže izvor blizak ovoj popularnoj pevačici. Isti izvor navodi da je 3 godine nakon zahlađenih odnosa sa njenim kumom i tvorcem njenih najvećih hitova, Draganom Brajovićem, on napisao tekst nove numere Najgora, koja će zasigurno stati rame uz rame s njenim najvećim hitovima.

Prijatelji tvrde da je za Natašu sutrašnje veče veoma važno, kako privatno, tako i poslovno. Na sceni X Faktora uz nju će biti devojke iz grupe Mistik čelo, kao i jedna od naših najboljih pijanistkinja Iva Despotivić.

Nataša je danas na svom zvaničnom Facebook pejdžu otkrila i stihove nove pesme koju će predstaviti suta uveče, pročitajte ih…

Sa kim si, takav si
a ti si ipak moj,
kad god me poniziš
ti smanjiš se za broj.
Svoje mi poraze
lepiš na obraze
i sada vidim
da ista sam ko ti…
 
Refren:
Najgora
sad sam ti ja
Najgora
nek svako zna
Najgora
gora od svih
Da sam bolja ne bih bila tvoja…
Najgora, a šta si ti….
 
Svoje mi strahove
pod kožu uvlačiš
neće me boleti
gde god me udariš…
Svoje mi poraze
lepiš na obraze
i sada vidim
da ista sam ko ti…

 

foto Nataše Bekvalac: Miloš Nadaždin

POSLEDNJE VESTI