Nataša Šavija: Imala sam seks sa Veljkom u Cecinom krevetu!

Imali aferu tokom boravka na Kopaoniku (foto Facebook/Instagram)
Imali aferu tokom boravka na Kopaoniku (foto Facebook/Instagram)

Učesnica rijaliti šoua Parovi, Nataša Šavija, ne prestaje da intrigira javnost.

Nakon što se otvoreno hvalila aferama sa brojnim srpskim fudbalerima, Novasađanka se svojevremeno pohvalila i vezom sa sinom folk dive, Svetlane Cece Ražnatović, Veljkom.

Naime, Nataša i Veljko su sa upoznali na Kopaoniku, ove godine, a pevačica je bila istrajna u tome da smuva mladog Ražnatovića, te i uspela da ga odvede u krevet.

“Imala sam seks sa Veljkom u Cecinom krevetu”, hvalila se Šavija prijateljima, a jedan od njih je ispričao detalje njihove afere.

“U januaru ove godine bili smo na Kopaoniku, a ona je čim je čula da je tu i Veljko, molila zajedničkog prijatelja da ih upozna. Trčala je oko njega stalno sve dok nije uspela da ga smuva. Pošto su se vratili u Beograd, raskinuli su. Veljko se tada smuvao s njenom drugaricom Irenom Šućur, zbog čega je Šavija poludela, pa je rešila da ga vrati i u tome je uspela. Ali nisu dugo ostali zajedno”, kaže izvor Kurir Starsa

Kao dodaje izvor, Šavija je bila zaljubljena u Veljka, prvenstveno jer joj je imponovalo što je on Cecin sin. Nataša se nakon raskida sa Veljkom hvalila kako je upoznala i Cecu, te i da ju je ona prihvatila kao snajku, ali naravno, u to joj niko nije poverovao.

Šavijina drugarica, kojoj je preotela Veljka, izjavila je za medije, kako njih dve zapravo i nisu prijateljice, te i da ne želi da je bilo ko upoređuje sa njom.

“Sa Veljkom sam i dalje u kontaktu, ali me Nataša ne zanima. Ona mi je poznanica, a ne drugarica. Ne želim da me iko povezuje sa takvom osobom. Ona je dokazala ko je i šta je u rijalitiju”, završava Irena Šućur.

Povezane vesti

Back to Top