Nataši ukrali 10.000 evra na Zakintosu

Opljačkali je na Zakintosu
Opljačkali je na Zakintosu

 

Pop zvezda Nataša Bekvalac i te kako je imala razloga za slavlje prethodnih nedelja. Zbog velikog interesovanja održala je dva koncerta na grčkom ostrvu Zakintos, a za oba nastupa tražila se karta više.

Na jednom od najlepših grčkih ostrva pevačica je krenula sa ćerkom Hanom, sestrom Kristinom i njenom ćerkom Petrom, gde su desetak dana uživale u svim čarima ovog letovališta. Međutim, lopovi su se potrudili da joj ovo letovanje ne ostane u tako lepom sećanju.

“Nataša nije želela da joj se honorar za koncerte uplati odmah, već na kraju boravka, pošto je planirala da novac donese u Srbiju i plati troškove oko sređivanja stana u koji će se uskoro useliti. Pošto je na svakom od dva njena koncerta bilo po više od 1.000 ljudi, organizatori su bili prezadovoljni i doneli su joj novac na plažu na kojoj se kupala. Isplatili su joj 10.000 evra po dogovoru i otišli, a ona je ostala da uživa sa ćerkom Hanom, sestrom Kristinom i sestričinom Petrom”, priča izvor dnevnog lista Alo.

“Iako je dobro pazila na torbu, lopovi su bili toliko vešti da su iskoristili trenutak njene nepažnje i odneli joj novčanik, u kome su se nalazili novac i kartice. Nataša i ne zna kada se to tačno dogodilo, samo je u jednom trenutku, nekoliko sati nakon što je isplaćena, kada je posegla za parama da bi platila račun, shvatila da novčanika nema”, otkriva izvor, dodajući da je pevačica ceo slučaj prijavila policiji.

Jedina olakšavajuća okolnost je ta što Nataša sa sobom nije ponela pasoše, jer bi u suprotnom imala problema oko povratka u Srbiju.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top