Nataša zaludela Italijane!

Pop zvezda dobila ponudu da nastupi u najpoznatijem klubu u Milanu
Pop zvezda dobila ponudu da nastupi u najpoznatijem klubu u Milanu

 

Pop pevačicu Natašu Bekvalac mediji u celom regionu prate u stopu, ali ona se sigurno nije nadala da će je u Milanu prepoznati i to u noćnom provodu.

Naime, Nataša je proteklog vikenda završila u provodu u Milanu, u jednoj od najpoznatijih diskoteka grada mode Hollywoodu, gde je vlasnik prepoznao čim je ušla u klub. Prišao joj je i izrazio želju da sa svojim osmočlanim bendom nastupi u njegovom klubu.

“Nata je sa svojim PR menadžerom Farisom Yumom otišla u Ljubljanu na koncert Dina Merlina i odmah nakon toga odlučila da ode do Milana kako bi iskoristila još jedan dan odmora. Nakon šopinga, kafenisanja i šetnje, otišli su u diskoteku Hollywood, u koju inače dolaze najpoznatije svetske zvezde“, otkrio je za Alo izvor blizak pevačici i dodao da je bila iznenađena kada joj je posle nekoliko minuta prišao vlasnik sa ponudom za nastup.

“Rekao je da ju je prepoznao čim je ušla i da mu je velika čast što je došla u njegov lokal. Oduševljen je njenim radom i odmah je zamolio da, ukoliko je raspoložena, u najskorije vreme nastupi u diskoteci. Nataša mu je odgovorila da je oduševljena idejom, ali ga je zamolila da sačeka do kraja septembra, kada će izaći njen novi album.”

Inače, pevačica će do izlaska sledećeg albuma najviše vremena provesti u studiju u nekoj vrsti medijske ilegale. Koncerti koje je održala na Crnogorskom primorju bili su odlično posećeni i svi su bili oduševljeni atmosferom na nastupuma, tako da Bekvalčeva oseća veliku odgovornost prema svojoj publici.

Izvor: Alo.rs

Povezane vesti

Back to Top