in ,

Nataša, Željko i Junior Jack u revolucionarnom VIP Roomu


Nataša je zanimljivim scenskim nastupom najavila novi album

 

U novu televizijsku sezonu TV Pink ulazi naoružana sa novim tehničkim kapacitetima. Tokom leta ružičasti su pazarili nova reportažna kola od državne austrijske televizije sa kojom je ušla u strateško partnerstvo. Reč je o najsavremenijoj opremi koja će omogućiti još kvalitetniju sliku tokom snimanja emisija i događaja. Sem toga Pink se opremio i velikim brojem svetlosnih uređaja i duplirao je broj LED ekrana koji u savremenoj televiziji čine najčešće primenjivan deo scene.

U najvećem studiju TV Pink u Šimanovcima, juče i prekjuče snimano je prvo izdanje šou programa VIP Room u koji je implementiran sav novi tehnički potencijal. Ovaj muzički program ima najskuplju i najglamurozniju scenografiju ikada postavljenu na Balkanu. Ona sadrži 400 inteligentnih tela za rasvetu, 300 kvadratnih metara LED ekrana, 18 play out-a za sve kablovske i zemaljske programe… U studiju se nalazi oko 1.000 aktivnih posmatrača koji čine publiku.

Boško Jakovljević

 

 

 

 

Budući da je sve tako skupoceno i prvi gosti su morali biti atraktivni. Emisiju će otvoriti najveće pop zvezda današnjice Željko Joksimović i Nataša Bekvalac, kao i jedan od najboljih DJ-eva Evrope Junior Jack. Za kraj, publika će videti i čuti Gazda Paju i trenutno najveći hit beogradskih klubova Čke beogradske.

U igranom delu programa Chek in pojavljuju se četiri glumice: Vanja Milačić, Aleksandra Janković, Dragana Đukić i Anđelika Simić. Poslastica će biti i izbor za najlepšu devojku beogradskih klubova, a biće tu i još iznenađenja. Termin emitovanja šou programa VIP room je nedelja u 22.30. Voditelj je Boško Jakovljević.

Željko Joksimović

 

 

 

 

Junior Jack

 

Gazda Paja

 

 

Redakcija Tracara.com