Prati nas

Hot!

Naya Rivera: Lea Michele nije pričala sa mnom tokom snimanja

@nayarivera at her first book signing at The Grove in LA ?❤️ #barnesandnoble #nayarivera #sorrynotsorry #proud

Una foto publicada por Naya Rivera Dorsey (@nayariverateam) el

Glumica Naya Rivera napisala je autobiografsku knjigu Sorry Not Sorry: Dreams, Mistakes and Growing Up, u kojoj je otkrila mnoge detalje iz svog života, ali i odnosa sa koleginicom iz serije Glee, Leom Michele.

“Jedan od pisaca serije Glee je jednom rekao da smo Lea i ja kao dve strane istog novčića”, napisala je Rivera. “Obe imamo snažnu volju i takmičarski smo nastrojene – ne samo jedna prema drugoj, nego prema svakome – to nije dobar spoj.”

(foto: movieplayer.it)

(foto: movieplayer.it)

Naya je nastavila priču, ističući da je Lei smetalo to što je Santanin lik sve više dobijao na važnosti. “Kako je serija odmicala, prijateljstvo je počelo da se raspada, naročito zbog toga što je lik Santane od sporednog došao do mnogo zastupljenijeg”, rekla je ona i dodala da se Michelovoj nije dopadalo to što je morala da deli popularnost sa koleginicom.

Glumica otkriva i da je Lea bila veoma nervozna tokom snimanja, da je loše podnosila kritiku, kao i da je upravo nju krivila kada bi nešto pošlo po zlu, a kasnije je počela čak i da je ignoriše.

Na Twitteru je objavljen isečak iz knjige koji govori o odnosu mladih glumica, a možete ga pročitati ovde:

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. BabyMonster

    15. 09. 2016. at 09:08

    Inace Santana mi je bila najjaci lik u seriji , ali realno ubica je Lea, ubija kako peva. Sad na stranu kakve su privatno, eto i sama je navela da su obe iste i jednostavno to nije to.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Hot!

To Top