in

Neda: Da sam se ranije skinula, možda bi bilo bolje!


Pevačica poručuje da je pobedila starosnu diskriminaciju! (foto: Prva)
Pevačica poručuje da je pobedila starosnu diskriminaciju! (foto: Prva)

Učešćem u šou programu Tvoje lice zvuči poznato pevačica Neda Ukraden nije samo skrenula pažnju domaćih medija na sebe, već o njoj Englezi ne prestaju da pišu! Neda poručuje da je uspela da pobedi starosnu diskriminaciju, ali i da bi možda bolje prošla da se ranije skinula!

„Uspela sam da pobedim starosnu diskriminaciju i da pokažem da baka može da bude mladolika, zgodna, vitalna i puna energije. Volela bih da u TLZP dobijem ulogu Tine Tarner, jer su nam energije slične, a obećavam da ću tek u narednim emisijama šokirati publiku“, rekla je Neda za Kurir.

„Devedesetih godina kao da je neko pritisnuo delete i obrisao sve uspehe pravih pevača. Otad PR menadžeri diktiraju prilike i samo se piše o nekoliko pevača koji imaju veze i političare iza sebe. Ja sam izabrala teži put, i sama sebi sam sve – od menadžera do vozača. Rumuni svih generacija mi se klanjaju i znaju čak i moje stare pesme, a u svojoj zemlji sam doživela da čujem menadžera koji kaže „Ko će da gleda babu“. Da sam se ranije skinula, možda bi bilo bolje“, zaključuje Neda.

Redacija Tracara.com