Search
Close this search box.

Neda Ukraden isprozivala Natašu Bekvalac i Anabelu!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Neda Ukraden ozbiljno je zamerila nedeljniku Story to što su na njihovoj nedavno održanoj žurki više pažnje posvetili njenim mladim koleginicama Nataši Bekvalac i Anabeli Bukvi nego njoj!

„Verujem da ste minornim prostorom u vašem listu hteli da me ponizite. Iako znam da nemam karijeru kao Anabela Bukva, ni opus kao Nataša Bekvalac, to poniženje vam neću oprostiti. Neka vam je na čast!“ glasi SMS poruka koju je Neda poslala redakciji magazina Story, a u čiji je posed došao tabloid Svet.

Neda je rekla da nije ljubomorna na mlade pevačice, ali da je kolege iz pomenutog nedeljnika nisu ispoštovale na način koji dolikuje zvezdi njenog ranga!

„Na koga da budem ljubomorna? Da se razumemo, obe su slatke i simpatične, a ja odlično znam koliko je ženama teško da održe karijeru, a da pritom neguju porodicu i podižu decu. Zbog te žurke prešla sam put od 700 kilometara jer sam trenutno na velikoj koncertnoj turneji. Oni koji me ne cene, ne treba da me zovu na svoja slavlja, još manje da računaju na saradnju sa mnom. Svesna sam da sam aktuelna i da trenutno imam jedan od najvećih hitova na Balkanu. Nije teško sabrati dva i dva i ko je šta ostvario iza sebe. Možda se to nekome ne sviđa, ali fakat je tako. Broj prodatih ploča, nagrade, karijera koja traje… Neda Ukraden ne želi da bude deo kategorizacije u kojima XY osoba dobija ogroman značaj i prostro na pet, šest ili deset stranica, jer to znači da njihov opus zadovoljava njihove kriterijume. Kažem, to je sasvim okej, ali ubuduće bez mene!“ zaključila je Neda.

Izvor: Svet

POSLEDNJE VESTI