in

Nedeljni horoskop od 1. do 7. juna 2020. godine

Pročitajte na šta vas u narednoj nedelji upozoravaju zvezde…

OVAN (21.3 – 20.4)

Posao: Novac vam dolazi, ali uz veliku muku i trud. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad i odricanje. Jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Računajte na teškoće sa nadređenim licima. Krajem nedelje moguće je malo poboljšanje raspoloženja, iako će neki problemi potrajati još neko vreme.

Ljubav: Primorani ste da sate provedete u krugu ljudi koji vam ne ukazuju poštovanje koje vi mislite da zaslužujete. Na sve to partner vas pritiska, pa vaše nezadovoljstvo može da eskalira na potpuno pogrešan način. Koliko god da ste izazvani, odložite reakciju i prećutite.

Zdravlje: Alergije.
 

BIK (21.4 – 21.5)

Posao: Pritisnuti ste tempom koji vas prati već neko vreme. Obeshrabruju vas zahtevi sa svih strana, kao i novčane obaveze koje su se nagomilale. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe, pa je sad vreme da u tome i istrajete. Na sve ovo nude vam se i nova zaduženja. Usporite malo i ne prihvatajte sve što se nudi, jer niste svemogući.

Ljubav: Preokupirani ste porodičnim odnosima, bilo da se radi o vašoj ili o partnerovoj familiji. Požrtvovanost jeste nešto što se od vas očekuje, ali ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste da slobodno vreme posvetite sebi, daleko od svih, pa i od najrođenijih.

Zdravlje: Migrena.


BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Posao:  Dobro ste raspoloženi, ali preterani optimizam preti da iskrivi realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi mogu biti zaustavljeni nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju uopšte ne razumeju i isključuju je u startu. Sve što ovih dana započnete može da se završi povoljno, ali pod uslovom da savladate neočekivane prepreke.

Ljubav: Privlače vas platonski odnosi sa suprotnim polom. Ipak, bolje je da se suzdržite, jer nije povoljan period za bilo kakve zakulisne radnje, jer ćete biti razotkriveni. Odolite iskušenjima, jedino ćete na taj način izbeći neprijatne aspekte koji mogu da vam zakomplikuju polje ljubavi.

Zdravlje: Sklonost infekcijama.

Nastavak na sledećoj strani