in

Nekada je bio seks simbol, a danas…: Joey iz „Prijatelja“ neprepoznatljiv!

Glumac Matt LeBlanc tokom deset sezona kultne serije ‘Prijatelji’ glumio je fatalnog zavodnika Joeya koji samo jednom rečenicom uspeva da žene dovede do ludila.

Od završetka serije prošlo je preko 16 godina, Matt je u tom periodu glumio u nekoliko televizijskih projekata, ali ono što je mnogima upalo u oči je drastična promena izgleda koju je LeBLanc pretrpeo tokom tog perioda.

Paparaci su ga ‘ulovili’ na ulicama Los Anđelesa dok je bio u nabavci i danas 52-godišnji Matt ima dosta kilograma viška, ali i sedu kosu te ne liči mnogo na mršavog zavodnika Joeya.

View this post on Instagram

Guess who? 😉 SWIPE LEFT 👉 – Buy Official FRIENDS Merch available at Exclusive Prices😮, go to link in my bio to shop @takealook_friends ♥️ – #TakeALookProductions #friends #friendship #friendstvshow #joey #joeytribbiani#monica #monicageller #rachel #rachelgreen #rachelgreene#rossgeller #ross #chandler #chandlerbing #davidschwimmer#jenniferaniston #courtneycox #matthewperry #mattleblanc#lisakudrow #sarcasmonly #friendsforever #1994#chandlerriggsedit

A post shared by TakeALook FRIENDS (@takealook_friends) on

Matt nije jedini koji je drastično promenio izgled od završetka snimanja kultne serije. I Mattewa Perryja, odnosno Chandlera, publika često ima prilike da vidi u neprepoznatljivom izdanju.

Za ovu godinu bilo je planirano okupljanje glumaca serije ‘Prijatelji’ za jednu specijalnu epizodu, ali je zbog pandemije ono odloženo do daljnjeg.