Bili su velike filmske zvezde, a danas ih se retko ko i seća

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U Holivudu se svakodnevno pojavlju neke nove zvezde. Jednog dana ste na vrhu sveta, a već sledećeg zaboravljeni. Filmska industrija ima toliko mladih glumaca i glumica, da oni stariji polako padaju u zaborav.

Ovo je 10 filmskih zvezda čije su karijere već duže vreme u stagnaciji i koje sve sve ređe i ređe pojavljuju u filmovima. Ipak, neki su sreću okušali na televiziji, pa se sporadično tu i tamo pojavljuju.

Liv Tyler

Prošlo je skoro šest godina od kako je Liv imala neku značajniju ulogu na filmu. Imala je manjih rola u ponekim projektima, ali ništa značajno u poređenju sa hitovima poput Gospodara prstenova i Armagedona. Imala je epizodnu ulogu u seriji Ostavljeni.

Freddie Prinze Jr.

Glumac se danas uglavnom bavi pozajmljivanjm glasa u crtanim filmovima, igricama i na televiziji, ali na filmskom platnu nismo imali skoro prilike da ga vidimo.

Demi Moore

Demi je bila jedna od najvećih zvezda s početka 90-ih. Ali njeni filmovi poslednje dve decenije nisu bili veliki hitovi. Poznatija je po ogromnom trudu koji poslednjih godina ulaže ne bi li održala svoju lepotu i braku sa Ashtonom Kutcerom.

Tara Reid

Za njom su uzdisali mnogi muškarci početkom milenijuma, ali ovih dana ona sve manje podseća na seks bombu kakvu pamtimo iz Američke pite. Snima uglavnom filmove B produkcije i ljudi su više zabrinuti za njeno zdravlje nego njene uloge.

Frankie Muniz

Svi se sećaju simpatičnog tinejdžera Malkoma iz hit serije s početka 2000-ih. Ali nakon toga malo ko zna šta se dešava sa njim i njegovom karijerom. On je, doduše, imao ozbiljnih zdravstvenih problema, koji su ga sigurno udaljili iz sveta filma i televizije.

Alicia Silverstone

Proslavila se ulogom u hit komediji Otkačena plavuša davne 1995. godine. Dve godine kasnije bila je Batgirl u Batmanu i Robinu. Moguće je da joj je upravo uloga u ovom filmu koštala karijere.

Jodie Foster

Jodie danas ima 54 godine, a glumi još od tinejdžerskih dana. Bila je najtraženija glumica pre dve decenije i pojavljivala se u brojnim hitovima, ali poslednjih godina posvetila se filmu na drugi način, odnosno kao režiserka.

Eddie Murphy

Eddie više nije popularni komičar kakav je bio na vrhuncu slave, te se danas više okrenuo muzici. Veliki povratak je najavio četrvtim nastavkom Policajca sa Beverl Hilsa, ali film još uvek nije ni počeo da se snima. Glumac je uskoro postati otac po deveti put. Bar mu na tom planu ide dobro.

Haley Joel Osment

Mali slatki dečak koji vidi mrtve ljude danas izgelda potpuno drugačije. Iako je u mladosti glumio u mnogo filmskih hitova, poslednjih godina Haleya sve ređe viđamo na filmskom platu.

Macaulay Culkin

On je bio najveća dete zvezda i ljubimac mnogih generacija koje su odrastale uz filmove Sam u kući i Moja devojka. Ipak, kako je sam nedavno izjavio, potpuno se udaljio od glume i pored karijere usput mu je propao i izgled te je danas gotovo neprepoznatljiv. Ove godine, ipak, doživeo je fizičku transformaciju.

Matthew Perry

Bivša zvezda Prijatelja je imao priličan uspeh i na filmskom platnu tokom i nakon prestanka sitkoma. Ali zavisnost od lekova i alkohola je ostavila velokog traga kako na Perryjevom izgledu tako i na njegovoj karijeri.

Neve Campbell

Sećamo je se iz Vriska i Divljih strasti, ali nakon uspeha 90-ih je malo šta uradila u svojoj karijeri. Pojavljivala se u televizijskim serijama, te smo imali prilike da je gledamo u Momcima sa Menhetna i Kući od karata, ali je filmskih uloga sve manje.

POSLEDNJE VESTI