Neko pokušava da ubije Justina Biebera: Stigao trejler za Zoolander 2

Derek i Hans fotografišu selfije u ‘plavi čelik’ pozi (foto: Instagram)

Fanovi su čekali 14 godina na nastavak avantura muškog modela Dereka Zoolandera.

Konačno je danas stigao trejler za dugoočekivanu komediju, u kojoj se pojavljuju brojne poznate ličnosti, od kojih neke nećete uopšte ni prepoznati. U trejleru vidimo da Zoolander (Ben Stiller) i njegov verni drug Hans McDonald (Owen Wilson) više nisu slavni kao nekada i da sada prihavataju bilo kakve poslove samo da bi ostali u svetu mode. Njih angažuje tajna organizacija koju vodi Penelope Cruz kojoj moraju pomoći u borbi protiv misterioznog ubice. On ubija najlepše ljude na svetu, a svi oni fotografišu selfije u plavi čelik Zoolanderovoj pozi dok umiru.

Justin Bieber je žrtva misterioznog ubice (foto: screenshot) Pevači uhvaćeni u čuvenoj Zoolanderovoj pozi pred smrt (foto: screenshot)

Jedan od onih koji neće preživeti napad ubice je i Justin Bieber, ali i njegove kolege Usher, Demi Lovato i Miley Cyrus.

Benedict Cumberbatch je zaista neprepoznatljiv kao androgeni model Ali (foto: screenshot)

Benedicta Cumberbatcha nismo navikli da gledamo u komičnim rolama, pa je sve oduševio svojim kostimom androgenog modela Ali. Izgleda potpuno neprepoznatljivo u bundi, digačkom, crnom perikom i izblajhanim obrvama.

Stilleru i Wilsonu se u nastavku hit komedije iz 2001. godine pridružila i Penelope Cruz (foto: screenshot)

Tu su i Kristin Wiig kao ostarela ‘kraljica botoksa’ Alexanya Atoz i Will Farrell kao kriminalni vođa Mugatu, koji je upravo izašao iz zatvora i zlobniji je nego ikada.

Premijera filma zakazana je za 12. februar 2016. godine, a trejler pogledajte ovde.

POSLEDNJE VESTI