Nema žurke: Ništa od novogodišnjeg nastupa Darka Lazića

Zbog aktuelnih mera zabrane usled koronavirusa koje su nedavno donete odlukom Kriznog štaba u Bosni i Hercegovini, nastup folkera Darka Lazića, koji je biio zakazan za 31. decembar, je otkazan.

Naime, pevač je trebalo da peva u jednoj diskoteci u Bugojnu, a ulaznice su skoro bile rasprodate. Cena karte iznosila je 20 konvertabilnih maraka ili 10 evra, dok je VIP loža bila duplo skuplja od običnih sedećih i stojećih mesta.

Zanimljivo je to što su posetioci sa sobom mogli doneti meze kako bi pili alkohol punog stomaka. Na reklami je jasno pisalo da svaki gost u kesi može imati meso, mlečne proizvode i salate ukoliko bi u toku noći ogladneli jer se u klubu služi isključivo piće bez hrane.

Ali, sve je lepo samo na papiru pošto od žurke nema ništa, a to je i potvrđeno na zvaničnoj Instagram stranici diskoteke.

Foto: Instagram

“Zbog odluke Kriznog štaba i zabrane kretanja posle 23 sata, novogodišnji koncert Darka Lazića se pomera. Uskoro novi datum za Darkov koncert”, stoji u saopštenju.

Darko je inače pre nekoliko dana sahranio oca Milana Lazića, koji je preminuo zbog komplikacija operacije želuca. Pevač je očevu smrt teško podneo, ali rešio je da digne glavu i krene napred zbog svoje dece.

Misleći na ostatak porodice, juče je poslom zapucao pravo u Mostar kako bi dogovorio jedan posao i snimanje dueta sa bivšim pobednik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Anidom Ćušićem.

Povezane vesti

Back to Top