Nemanja Rosić postaje maneken!

Zgodni Nemanja Rosić je takmičar koji je dobio nagradu publike u takmičenju Survivor i kući odneo ne baš zanemarljivih 10.000 eura! A sada Nemanja kreće u nove radne pobede! Naime, lepi Beograđanin koji će  biti upamćen po čuvenoj rečenici odnosno lapsusu „treniram pravo, studiram teretanu“, sad je dobio ponudu da radi kao model u Italiji. Ponuda je stigla iz italijanske modne agencije D’men, koja reprezentuje najpoznatije muške modele poput Markusa Šenkerberga. Opa! Svaka čast Nemanja!

izvor:Blic

16 Responses

  1. tako extra telo moralo bi da bude widjeno u svetu………..uuhhhhhhhh………………

  2. Zapravo, kad vec ispravljate, ne kaze se „ja ne bi“ nego „ja ne biH“… Sve same pismene osobe komentarisu… :)

  3. posto si ti pismen/pismena trebalo bi da znas da kad pise „ja ne bih“, JA ti je suvisno :-P!
    toliko o tvojoj pismenosti!!!

  4. Licne zamenice su u glagolskim konstrukcijama (bar u slovenskim jezicima) fakultativne… Ako znas sta to znaci. Posto je smisao recenice isti ako upotrebis „ja“ i ako tu zamenicu izostavis. A da nisam stavila „ja“, ne znam kako bih uspela da objasnim nekome da je „bi“ oblik glagola biti u drugom (ili trecem) a ne u prvom licu jednine. Ispravljati nekoga rekavsi mu da se „nebi“ pise odvojeno je ISPRAVNO, ali ne skroz. Trebalo mu je takodje pojasniti da je progutao jedno slovo.

  5. Ne mogu da se odlucim da li da komentarisem `manekenisanje` ili `opismenjavanje`:)…
    Nemanja je zanimljiviji utoliko sto je gluplji:),i jos samo treba da ga gledamo kao manekena…ali `ajde makar necemo slusati da ne zna ko je Sade!?!

  6. Da li vi to ispravljate jedne druge ili govorite da li bi Nemanja Rosic trebao da bude maneken?Ja licno ne gledam da li sam ispravno napisala ili ne!!Vazno mi je da svako razume sta sam napisala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI