Prati nas

Extra

Neprepoznatljiv: Zvezda filma ‘Sam u kući’ Macaulay Culkin izgleda bolje nego ikada!

Zvezda legendarnog filma Sam u kući, Macaulay Culkin uočen je na jednoj benzinskoj pumpi u Holivudu, i izgleda kao pljunuta verzija sebe iz mlađih dana.

Zvezda legendarnog filma Sam u kući, Macaulay Culkin uočen je na jednoj benzinskoj pumpi u Holivudu, i izgleda kao pljunuta verzija sebe iz mlađih dana.

Glumac, koji se proslavio kao dete ulogom u popularnoj dečijoj komediji, izgledao je neprepoznatljivo napuštajući benzinsku pumpu u Zapadnom Holivudu.

Culkin je delovao zdravije nego ikada, sa svežom frizurom i opuštenim stajlingom, u izdanju na koje javnost do sada nije navikla.

Macaulay je do sada obično viđen u neurednim izdanjima, pri čemu su ga mediji upoređivali sa beskućnicima, pripisujući mu neuhranjenost usled preterane mršavosti.

Čini se da se tridesetšestogodišnji glumac vratio na pravi put, izgledajući bolje nego ikada.

Ovo je bilo njegovo prvo pojavljivanje u javnosti, nekoliko dana nakon smrti glumca Johna Hearda, koji je igrao njegovog oca u filmu Sam u kući. John je preminuo u snu, u 72. godini života.

2 komentara

2 Comments

  1. Alenka

    27. 07. 2017. at 06:26

    On ima 36 a izgleda kao da ima 26

  2. SharapovaQueen

    28. 07. 2017. at 10:42

    Bas je sexy na prve dve fotke. Zaista izgleda kao da mu je 26, a ne 36. Pored tako nezdravog zivota, doveo se u red i izgleda bas lepo. Svaka cast.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top