Prati nas

Extra

Zvezda filma ’Sam u kući’ Macaulay Culkin promenio ime

Zvezda filma “Sam u kući”, glumac Macaulay Culkin odlučio je da promeni ime, jer smatra da je ono “glupo”. On je, naime, početkom meseca na jednom sajtu pisao blog o tome zašto želi da promeni svoje srednje ime.

“Smatram da mi je srednje ime nešto glupo. Iskreno, uopšte ga se ne sećam. Sve što želim za Božić je da promenim ime”, kaže tridesetosmogodišnja zvezda omiljenog božićnog filma i pozvao fanove da mu predlože novo srednje ime.

Glumac koji se rodio kao Macaulay Carson Culkin, poželeo je da izbaci “Carson” i zameni ga nekim drugim.

“Treba mi neko “kul” ime. Poslali ste mi stotine predloga i nakon što sam ih sve pogledao, ovo je mojih pet favorita”, objasnio je obožavaocima.

Pet favorita koje je glumac odabrao bili su Macaulay Culkin (što je i njegovo pravo ime), Shark Week, Kieran (ime njegovog brata), TheMcRibIsBack i Publicity Stunt, a zatim je napravio anketu i svoje obožavaoce pozvao da glasaju.

U anketi koju je priredio za obožavaoce većina njih, čak 60 posto, izglasala je da mu srednje ime treba biti isto kao i ime i prezime – Macaulay Culkin. Zato se od sada glumac zvanično zove Macaulay Macaulay Culkin Culkin.

Inače, Macaulay Macaulay Culkin Culkin se posle gotovo 30 godina vratio ulozi koja ga je proslavila. Naime, u novoj reklami za Google Assistant ponovo je Kevin Mekalister i ponovo je, naravno, sam u kući.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top