Da li biste prepoznali glumce iz filma Sam u kući, nakon 25 godina

(foto: Hughes Entertainment)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Hughes Entertainment)

Već 25 godina ne možemo da zamislimo praznike bez filma Sam u kući. Svake godine nas dogodovstine likova nasmeju do suza, ali da li biste ih prepoznali danas?

Macaulay Culkin

Macaulay je glumio Kevina kada je imao samo 10 godina. Bio je čudo do deteta koje je postalo najveća zvezda u svojoj generaciji.

Simpatični glumac je vremenom upao u zamku narkomanije. Pre tri godine zavisnost od droge dovela ga je u životnu opasnost. Navodno se rešio ovog porpka, ali zato puši 60 cigareta na dan.

Catherine O’hara

Dirljivu mamu je glumila Catherine O’Hara. Ova mama je često bila i zaboravna što je njenog sina dovelo do nezaboravnih avantura. Catherine danas ima 61 godinu.

John Heard

Brižljiv Kevinov otac danas ima 70 godina. John Heard je nakon poznatog filma pojavljivao u hit serijama poput Modern Family i CSI: Crime Scene Investigation.

Joe Pesci

Joe Pesci je jedan od lopova. Nakon ovog filma je postao velika zvezda i imao je puno ponuda, međutim nakon devet godina prekinuo je glumačku karijeru i posvetio se muzici.

Daniel Stern

Daniel Stern je bio drugi negativac. Danas ima 58 godina.

Davin Retray
Davin Retray

Naravno, ne možemo da zaboravimo i Kevinovog starijeg rođaka Baza. Baz danaz izgleda neprepoznatljivo i ima 38 godina. Davin Retray se posvetio muzici, pa tako svira gitaru u bendu Little Bill and the Beckleys.

Kieran Culkin
Kieran Culkin

Kieran je imao malu ali veoma zapaženu ulogu u filmu. Glumio je Kevinovog brata od strica kada je imao samo 8 godina. Sada ima 33 godine.

 

POSLEDNJE VESTI