in

Nesreća Darka Lazića: Ana Sević uplakana, Saša Popović pružio podršku


Folk pevač Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nesreću i lekari KBC Zemun trenutno se bore za njegov život.

U bolnici se na kratko pojavila i njegova, još uvek zakonita, supruga Ana Sević. Kako piše Svet, ona je posle petnaestak minuta izašla uplakana i ušla u automobil. Pretpostavlja se da Ana nije mogla da vidi Darka budući da se on trenutno nalazi na intenzivnoj nezi i životno je ugrožen.

Oglasio se i direktor Grand produkcije Saša Popović, u čijem je takmičenju Darko ponikao.

„Veoma me uznemirila i potresla vest o Darkovoj nesreći. U ovom trenutku je najvažnije da on bude dobro, verujem u stručnost naših lekara, te da će Darko iz ovoga izaći kao pobednik. Svim srcem sam uz njegovu porodicu i njega”, poručio je Saša Popović nakon stravične saobraćajne nesreće u kojoj je pevač njegove produkcije teško povređen,“ rekao je Popović, prenose mediji.

Pevačeva kuma Andreana Čekić krenula je iz Beča za Beograd, ne bi li bila uz Lazića. „Ne znam šta da kažem, ne mogu da pričam od šoka, molim Boga da mi spase Darka. Ne znam mnogo, znam da mu se bore za život. Čula sam se sa Anom i ona je izbezumljena, svi krijemo od Lorene, koja naravno ništa ne zna. Ja sam u Beču i hitno moram sada da se vratim u Beograd prvim letom,“ izjavila je ona za Svet.

Prema prvim informacijama, Darko Lazić zadobio je povrede glave, prelom butne kosti, prelom rebara i smešten je na odeljenje intezivne nege.