Prati nas

Extra

Ni Angelina ni Jennifer: Brad Pitt u društvu anonimne devojke

U julu 2017. godine, samo godinu dana nakon što je njegova supruga Angelina Jolie podnela zahtev za razvod, život Brada Pitta se gotovo raspadao. Tada je viđen nesređen, u beloj majici, izgledajući potpuno ispijeno i namučeno.

Dve godine od tada, stvari su drugačije. U jeku promocije svog novog filma Once Upon a Time in Hollywood, Pitt izgleda bolje nego ikada i ponovo osvaja crvene tepihe širom sveta.

Trebalo mu je malo vremena da dođe sebi, i to je trajalo mnogo duže nego što je mislio da će trajati, ali sada se oseća dobro i ponovo je spreman da se nosi sa svime što život pred njega baca“, tvrdi izvor blizak glumcu.

Javnost je ipak mislila da će Brad zauvek ostati ljuska nekadašnjeg sebe i da nikada neće uspeti da se izbori sa alkoholom u kome je, prema navodima izvora, jedno vreme ogrizao.

Međutim, nakon što je prošlog avgusta sud odlučio da dozvoli Bradu da ponovo viđa svoje šestoro dece, koje ima sa nekada jedanaestogodišnjom izabranicom, on je ponovo onaj stari.

Izvor navodi da će glumac leto provesti radeći na novim projektima ali i pokušavati da ponovo uspostavi dobar odnos sa decom.

Raduje se svemu što dolazi, a pored karijere i dece, upoznao je jednu mladu damu sa kojom trenutno uživa” , priznao je izvor.

Prema njegovim rečima, Brad ne planira ništa ozbiljno, već uživa u slobodi i svom glamuru koji život u Holivudu može da mu pruži.

Da su tvrdnje istine, dokazuje i činjenica da je Brad nedavno zasijao na crvenom tepihu na Kanskom filmskom festivalu! 

On je zajedno sa kolegom Leonardom Di Capriom došao da opravda svoju titulu jednog od najvećih zavodnika, i dokaže da ljubavni problemi ne mogu da ga pokolebaju.

Suština života je u prihvatanju stvari. Ja prihvatam ono što se dešava oko mene i srećan sam” , izjavio je Brad.

 

 

 

 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top