Search
Close this search box.

Nije ostala dužna kritičarima: Bivša članica Destiny’s child ovako odgovorila na prozivke

Fotografija koja je izazvala tako burne komentare na Facebook-u (foto: Instagram)

Poznate ličnosti se svakodnevno susreću sa negativnim komentarima i kritikama, ali neke od njih odluče i da uzvrate na njih. Jedna od njih je i bivša članica benda Destiny’s child, Michelle Williams.

Williamsova se nije suzdržala kada se na Facebooku nedavno susrela sa nimalo prijatnim komentarima ispod svojih fotografija. Pevačica je podelila sa obožavaocima fotku na kojoj pozira u zanimljivoj žuto-crnoj odevnoj kombinaciji, ispod koje je napisala: „Bilo je divno u Birmingemu“, i zahvalila se svima koji su je podržali na koncertu u gradu u Alabami. Međutim, jedna obožavateljka je poželeo da naruži Michellin izgled rečima: „Šta joj se, pobogu, desilo pa je postala tako mršava“. Tada je pevačica rešila da uzvrati komentarom, koji je kasnije obrisan: „Šta se vama dogodilo pa ste postali toliko debeli? Gospođo, neću vam govoriti kako da se hranite, jer sam hrišćanka i Bog mi pomaže da budem bolja osoba! Naravno da imate pravo na svoje mišljenje i svoja zapažanja, ali, dušo…potrudite se da najpre izgledate barem lepo i sređeno kada nekog napadate. Čak i u svojim najgorim danima, ja sam uvek doterana. Ja opet verujem u sebe! Sigurna sam da vam se ne dopada ovo što sam rekla, zar ne?! Sledeći put dobro razmislite pre nego što prosipate mudrosti u svojim kometarima ispod fotografija drugih ljudi!“

Pevačicin odgovor na prozivku nije bio nimalo prijatan i ubzo je obrisan (foto: Instagram)

Ovakav odgovor pevačice popularnog benda je šokirao mnoge njene fanove, koji su zatim ostavljali odgovore na njen komentar. Jedan od njih je napisao: „Ne mogu da verujem šta je Michelle napisala toj mladoj devojci. Sigurno se sada sakriva od sramote. Nadam se samo da neće izvršiti samoubistvo zbog sramote. A ti, Michelle, sledeći put zatraži od Boga da ti da malo skromnosti, jer kada ljudi povređuju druge to obično čine jer pate u sebi“. I drugi obožavalac se zapitao zašto je pevačica delovala tako naglo i napala devojku. „Sumnjam da je mislila nešto loše time i da je imala ružne namere. Ona je dobrica, i ne mrzi druge. Mislim da na fotografiji izgleda odlično, ali moje mišljenje uopšte nije bitno“.

Čini se da je Williamsova na kraju promenila mišljenje i obrisala svoj negativni komentar, te se usresredila na promovisanje svoje turneje po Americi i nastavila sa postavljanjem fotografija i video snimaka.

POSLEDNJE VESTI