Nikola Paunović: Nameštaljka! Gmazovi imaju vezu pa su prošli!

Nezadovoljni takmičar napada produkciju!

Nikola Paunović učestvovao je u prvom serijalu Operacije trijumf, gde je ostao upamćen kao dečko kome je Marina Tucaković rekla da nikada neće biti zvezda. Ove godine, ponovo je okušao sreću u reginalnom X Factoru, no u jučerašnjoj epizodi, mogli smo da vidimo da je izbačen nakon boot campa.

Povodom izbacivanja, Paunović se oglasio na Facebooku, aludirajući na to da je takmičenje namešteno.  ovako… čisto da objasnim neke stvari pošto debeljuca kog gledate u celoj emisiji očigledno ima neku debelu vezu. Inače ne vidim razlog zašto bi ga pustali u pola emisije… dobio sam najmanji delić pesme… pojavio se najkraće od svih ljudi iz moje grupe i to je bila odluka produkcije a ne moja… ja sam to ispoštovao i trudio se da dam sve od sebe da svoj deo otpevam što bolje… Izašao sam održao čas pevanja ovoj dvojici gmazina i to im je jako zasmetalo… pritom moj najmanji delić je pokušao da uništi jer dok sam ja pevao je urlao kao ovan u mikrofon iako to nije bio dogovor. I da, ta dva gmaza nisu ni dolazila na probe a nas šestoro je vežbalo celi dan, pa vi sad prosudite zašto nisu dolazili na probe, zašto su mene napali, a posle obojica prošli… hmm… mislim da je to skroz ok… u svakom slučaju veliki pozdrav svim drugarima iz moje grupe,” napisao je on.

Tokom dana se putem Twittera oglasila i Kristina Kovač, indirektno odgovarajući na ove optužbe.

Što volim kad deo ovih što su ispali viče: “Iovako je sve namešteno!!” Ljudi, naučite da hendlujete neuspeh dostojanstveno, to je deo uspeha. A mene vređa da iko pomisli da bih ja učestvovala u bilo čemu što je namešteno. To nisam ja, inače bi moja karijera izgledala drugačije. Da sam kalkulator, pevala bih odavno ono što se ovde prodaje, citirajući razne etno melose… ja to ne radim. Jer ne želim. Moja muzika je moj život… i to ne u smislu ‘leba… nego u smislu razloga što sam ovde.”

Da li vi mislite da je Nikola nepravedno ispao, te da je takmičenje namešteno?

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top