Nina Badrić gošća na koncertu Aleksandre Kovač

Ime još jedne gošće na koncertu tek će otkriti…

Pre par dana ste premijerno kod nas na sajtu mogli da čujete pesmu Jedna zena, koja je za kratko vreme emitovanja na našim radio stanicama pobrala simpatije publike sirom Srbije.

Video spot za pesmu izlazi 25. marta, a pesma se moze besplatno daunlodovati sa Aleksandrinog zvaničnog sajta.

U sklopu svoje turneje Jedna zena, Aleksandra ce 30.marta održati koncert u Novom Sadu, u Sinagogi, a 13.aprila i u velikoj dvorani Doma Sindikata, u Beogradu.  Ovom prilikom pevačica najavljuje i specijalne goste:

“Imala sam veliku želju da na svom beogradskom koncertu kao specijalne gošće, ugostim najbolje ženske vokale i priustim publici jedan poseban muzički i pevački užitak. Jedna od mojih gošći, na beogradskom koncertu, 13.aprila, će biti i moja dobra prijateljica i jedna od najvećih zvezdi regiona, Nina Badrić.

 Nina i ja se poznajemo jos od 2001. godine, kada sam prvi put otišla u Zagreb, na poziv diskografskih kuća i producenata i započela svoju kompozitorsku karijeru na tom tlu. Prva pesma koju sam tada komponovala za jednog izvođača iz regiona je upravo bila kompozicija Poljubi me, koja se našla na Nininom albumu Unique, i postala jedna od omiljenih balada publike i veliki hit, koju Nina maestralno izvodi. Drago mi je što je Nina odmah odgovorila na moj poziv sa oduševljenjem, i što će mi ulepšati koncert svojim vrhunskim glasom i energijom.

Aleksandra će uskoro objaviti ime još jedne poznate pevačice sa naših prostora, koju će ugostiti na svom koncertu.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top