Prati nas

Extra

Nova fotografija Emine Jahović i njenog partnera pojavila se u javnosti

Nakon raskida sa Mustafom Sandalom, Emina Jahović se zaljubila u nekadašnjeg sportistu, turskog milijardera Sadettina Saranom, koji slovi za jednog od najuticajnijih biznismena u Turskoj.

Kako piše Svet, njih dvoje svoju vezu nisu hteli da priznaju u javnosti, ali sada je Sadetin objavio fotografiju na kojoj se pored članova porodice, nalazi i Emina koja je glavu naslonila na njegovo rame.

O njihovoj vezi prvi put se saznalo u avgustu, kada su novinari u hordama pratili pevačicu, ne bi li saznali nešto o njenoj novoj romansi.

Tada ju je ispred frizerskog salona dočekala horda fotografa. Na pitanje da li je u vezi sa Saranom, Emina nije htela da odgovori, već je samo ljutito proletela do svog automobila.

“Zašto se ljutite na pitanje o Sadetinu, a ako niste u vezi, zašto ne demantujete?,” bilo je jedno od pitanja postavljenih pevačici, ali je ona odabrala ćutnju kao odgovor. Sa druge strane, Sadettin, koji je u braku bio već dva puta novinarima se obratio ali je odbio da odgovara na pitanja o privatnom životu.

Podsetimo, juče se u javnosti pojavila fotografija Emininog bivšeg supruga i njegove nove izabranice.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top