Novak Đoković postaje ugostitelj!

Posle otvorenog restorana “Novak” kod Beogradske arene, Novak Đoković je sa porodicom odlučio napraviti lanac ovakvih restorana širom Srbije, ali i u nekim evropskim prestonicama.

Porodica Đoković želi da otvori lanac restorana “Novak” u Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu, te u još nekim gradovima u Srbiji, a jedino što ih pomalo usporava jeste aktuelna ekonomska kriza. Planovi za otvaranje restorana u inostranstvu realizovaće se u narednih nekoliko godina.

novak-djokovic

Svi restorani iz lanca “Novak” trebalo bi da budu identični, od ponude hrane, preko cena, enterijera. U restoranu na Novom Beogradu se nalazi ogroman stakleni stub napunjen teniskim lopticama, dok se na mnogobrojnim plazma televizorima koji se nalaze u svakom delu lokala emituju Noletovi mečevi, najbolji potezi u igrama, dodele nagrada i doček ispred Skupštine grada. Restoran je urađen u staklu, na dva nivoa, a preovladava drveni nameštaj kako bi se svaki gost osećao kao kod kuće.

A ako vas interesuju cene u Novakovom, do sad jedinom restoranu, mogu vam reći da su prilično pristupačne za restoran ovakvog tipa:

Piletina- 650 dinara
Piletina na meksički način- 670 dinara
Argentinski ramstek- 850 dinara
Biftek sa peper soso- 1.000 dinara
Biftek sa enciladom- 1.000 dinara
Tenis klub biftek- 1.250 dinara

izvor: Blic

Povezane vesti

Back to Top