in

Novak moli Jelenu da mu rodi treće dete! Ona neće ni da čuje!


Novak Đoković ne krije da u 2021. godini želi da pretekne Nadala i Federera po broju osvojenih grend slem turnira, ali to su želje koje se tiču njegove profesionalne karijere.

A kada je privatni život u pitanju, prema rečima našeg izvora, Nole bi više od svega voleo da mu Jelena rodi bar još jedno dete.

Međutim, ona je u više navrata izjavila da nije spremna i da joj je dvoje dece sasvim dovoljno!

„Nole mnogo voli decu i kada bi se on pitao, imao bi ih i petoro, ali svakako da razume i Jelenu. Na njoj je velili teret jer je zbog njegovih sportskih obaveza tokom godine mahom sama sa dvoje male dece i nije joj lako. Naravno, ima punu podršku i pomoć kako svojih, tako i Noletovih roditelja, ali na kraju je majka ta koja ima najveću odgovornost i najviše obaveza, pa s tim u vezi Nole ne vrši pritisak na nju, ali se nada da će na kraju ipak imati troje dece,“ objasnio je naš izvor.

Jelena nikada nije krila koliko je majčinstvo promenilo i koliko je to u stvari težak posao.

„Ja odgajam naše dvoje dece, iskreno, i odrasla sam u porodici u kojoj je bilo dvoje dece… Imam dve ruke i posvećena sam našoj deci. Posvećena sam tome da im se dajem u potpunosti, ali uravnoteženo. Imam i njega… kao ‘bebu’, on zahteva mnogo pažnje, takođe (Novak). Imam pune ruke posla, i mislim da mi više dece nije potrebno,“ ispričala je Jelena u jednom intervjuu i dodala:

„Ali, razumem i njega. Propustio je mnogo toga, i verovatno će kad završi karijeru želeti još jedno dete. Ne kažem da je moje ‘ne’ definitivno… ali to ‘ne’ je moj izbor, osim ako se sticajem okolnosti ne desi drugačije.“ iskrena je Jelena koja je sa decom i Noletom praznike provela obilazeći planine Srbije.