Novak objavljuje knjigu u avgustu

Novaka knjiga ”Serve To Win” izlazi u avgustu

Novak Đoković napisao je knjigu, koja će svetlost dana ugledati u avgustu. Teniski svetski broj 1 u svojoj knizi savetuje nas kako da ostanemo zdravi, srećni i fokusirani na to što radimo.

Knjiga Serve To Win (Servisom do pobede) izaći će u avgustu. U njoj ćemo moći da pročitamo kako najpravilnije da se hranimo i vodimo zdrav život. Novak je napravio plan kako da za samo dve nedelje oporavite svoje telo i život. U knjizi će se naći laki recepti i vežbe, koje i sam teniser praktikuje, pre svakog meča, izveštava Fox news.

Novak Đoković je poznat po tome što izuzetno vodi računa o svojoj ishrani i živi zdravo: ”Pronašao sam pravu hranu za moje telo i to me čini lakšim, zdravijim i fokusiranijim. To je dosta prmenilo moju karijeru i moj život'” rekao je najbolji srpski sportista.

Novak je odlučio da svoje nutricionističke tajne i detalje o ishrani bez glutena podeli sa javnošću, jer smatra da život svakog čoveka mogu da poboljšaju. Knjiga 26-ogodišnje zvezde u prodaji se očekuje od 20. avgusta.

Novak nas u knjizi savetuje kako da živimo zdravo i budemo srećni
D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top