Novak uživa u vožnji traktora

Novak Đoković ponovo promoviše svoju zemlju na sjajan način
Novak Đoković ponovo promoviše svoju zemlju na sjajan način

Najpoznatiji srpski sportista na svetu uživa u svojoj domovini! Novak Đoković sjajno se provodi na kratkom odmoru u Srbiji, pa je to želeo da pokaže i svojim fanovima na Facebooku, kojih ima preko 3 miliona.

Prvi teniser sveta na svom Facebook profilu objavio je fotografiju na kojoj vozi traktor u jednom srpskom selu, okružen prirodom. Na fotografiji sa njim su dva meštatnina, koji Novaku pokazuju kako se vozi traktor.

Ispod fotografije Đoković je napisao: ”Ljubazni meštanin mi objašnjava kako da upravljam traktorom, koji nisam koristio od detinjstva. Zaista sam uživao i uspeo sam da se prisetim lepih trenutaka odrastanja na selu i planini.”

Nakon finala Vimbldona teniseru je trebao odmor, koji je ujedno i priprema za narednu sezonu, pa tako posle kratke posete rodnoj zemlji Novak sa svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić odlazi na još jedan odmor.

Novak Đoković objavio je fotografiju na svojoj Facebook stranici

Inače, Novak Đoković je u konkurenciji za najboljeg sportistu planeti po izboru američke, televizijske mreže ESPN. Glasanje traje do 17. jula, a vi takođe ukoliko želite možete glasati za srpskog sportistu ovde.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top