Prati nas

Nove informacije o Rijani!

Vesti

Nove informacije o Rijani!

Pristižu najnovije informacije o Rijani i Kris Braunu oko drame koja se desila u nedelju uveče. Prema sajtu E! Online, Rijana je rekla policiji da je njen dečko pretio da će da je ubije i da je počeo da je davi sve dok ona nije izgubila svest. Navodi se da su njih dvoje počeli da se svađaju u Braunovom iznajmljenom Lambordžiniju, pre dodele Gremi nagrada, i to kad je Kris Braun primio sms od neke devojke! Toliko su se posvađali da je Braun navodno toliko jako udario Rijanu da joj se oko odmah nadulo. Rijana je posle prijavila da je imala i ujede na rukama.

Nakon tog udarca, Rijana je rekla Braunu da je vozi kući i odglumila je da zove drugaricu, a zapravo je nazvala miliciju da bude prisutna kad one stigne. Potpuno pobesneo, Braun je tad počeo da joj preti da će je ubiti i onda je počeo još agresivnije da je udara. Rijana je nekako uspela da izvuče ključeve iz brave i da ih baci na ulicu.  To je bilo kada je Braun izjurio iz auta i kada se pojavila policija.

Inače, sad je izašlo na videlo da je Rijana bila prilično ljubomorna i da nikako nije verovala Braunu. Navodno je čak unajmljivala ljude da ga prate dok je on na nekoj turneji. Vrlo blizak Rijanin prijatelj kaže da su ti ljudi pratili Brauna kad god ona nije mogla da ide sa njim. Znalo se da se ona prilično “zalepila” za njega, ali možda i previše jer je mislila da se Braun stalno muva sa drugim devojkama…

U svakom slučaju,  čak da je Rijana, i ljubomorna i dosadna, nije zaslužila ovakve batine. Mogao je da nađe novu devojku ako mu Rijana nije odgovarala, zar ne?


9 komentara

9 Comments

 1. mica

  13. 02. 2009. at 12:30

  jadna rijana, kako je mogao da je udara.dobro je sto je pozvala policiju odmah.

 2. milica

  13. 02. 2009. at 13:47

  on je jedna budala!!!!!!

 3. Veljko

  13. 02. 2009. at 14:04

  Zalosno! :(

 4. lola

  13. 02. 2009. at 14:32

  Pametno je to sto se snasla pa nazvala policiju…..i sta god da je uradila ne nasluzuje nasilje ….=)

 5. laki

  14. 02. 2009. at 16:45

  haha ne vjerujem ja puno novinama ko zna sta je tu bilo….

 6. Pingback: Rijana i Kris Braun: svako kod svojih roditelja

 7. cool girl

  15. 02. 2009. at 14:25

  tracaro kako to da u bravo-u pise da su se njih dvoje verili i da im je super

 8. Tračara

  15. 02. 2009. at 14:36

  @cool girl
  Vidiš, tu je problem sa novinama, dok izađe sledeći broj mnogo se stvari izmeni. Ko zna kad su oni napisali to s obzirom da je to već stara vest, a ovde http://tracara.com/kris-braun-zaprosio-rijanu/ možeš da vidiš kad sam ja još pisala o tome.

 9. tinche I malecka

  28. 02. 2009. at 16:21

  BEZ KMENTARA

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top